Show

Komentari 16

Tony svojoj Dudi koja je završila lani u bolnici posvetio nježne riječi: 'Ljubavi, novi rođendan'

Tony svojoj Dudi koja je završila lani u bolnici posvetio nježne riječi: 'Ljubavi, novi rođendan'

Kad je Dubravka doživjela moždani udar, Tony joj je spasio život. Dok su uređivali u svojem domu, u jednom trenutku Dubravki je pozlilo. Vidjevši da joj je loše, Tony je ostao priseban i odmah počeo reanimaciju

Dubravka Cetinski (36), supruga pjevača Tonyja Cetinskog (51) prije točno godinu dana doživjela je moždani udar, a on je povodom toga objavio emotivan tekst posvećen njoj. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dubravka Cetinski imala je moždani udar

- 'Nitko tko se uzda u milosrđe Krista ne treba se bojati tame, jer ne bježi svjetlo od tame, već tama od svjetla!' 11.06.2019. tvoj novi rođendan ljubavi - baš na Tijelovo. Da, prošlo je godinu dana ljubavi moja. Voli te muž - napisao je pjevač u opis fotografije na kojoj drži Dubravku za ruku. 

Kad je Dubravka doživjela moždani udar, Tony joj je spasio život. Dok su uređivali sobu u svojem domu, u jednom trenutku Dubravki je pozlilo. Vidjevši da joj je loše, Tony je ostao priseban i odmah počeo reanimaciju. Hitna pomoć, koju je Tony pozvao, brzo je stigla, pa je za manje od sat vremena već bila hospitalizirana u riječkom KBC-u. 

- Očvrsnulo nas je sve to kao ljude, približilo još više vjeri. Ništa nije slučajno. U Opatiji, u malom stančiću gdje živimo, u susjedstvu nam je crkva isusovaca... Sve nas je to sudbinski dovelo do novih druženja - ispričao je Tony nedavno. 

Najčitaniji članci