Show

Komentari 7

Tristan je opet prevario Khloe? Na tulumu je završio u sobi s tri djevojke i vratio se raščupan...

Tristan je opet prevario Khloe? Na tulumu je završio u sobi s tri djevojke i vratio se raščupan...

Nakon nekoliko prekida i glasina o nevjeri, šuška se da je Tristan Thompson ponovno prevario reality zvijezdu. Ovoga puta, viđen je na privatnoj zabavi kako odlazi u sobu s čak tri djevojke...

Khloe Kardashian (36) i košarkaš Tristan Thompson (30) prekinuli su prije nekoliko tjedana, otkrio je prijatelj bivšeg para za Page Six. Do prekida je navodno došlo nakon što je model Sydney Chase izjavila da imala aferu s Tristanom početkom godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Uz to, košarkaš je prošli vikend viđen kako ispija skupa pića s prijateljima u jednom klubu u Bel Airu. Svjedoci su ispričali kako je ondje pipkao nepoznatu djevojku i izmjenjivao nježnosti s njom. Nakon toga, otišao je na privatni tulum, na kojem je viđen kako odlazi u sobu s tri djevojke. U sobi se zadržao oko pola sata. 

- Kad je izašao, košulja mu je bila neuredna i izgledao je raščupano. Nastavio je tulumariti još otprilike sat vremena, a zatim je, oko četiri sata ujutro, napustio zabavu - priča spomenuti izvor.

Košarkaš i reality zvijezda prvi put su prekinuli 2019. nakon što ju je prevario s Jordyn Woods (23), tadašnjom najboljom prijateljicom Khloeine sestre, Kylie Jenner (24). Unatoč svim glasinama o novim prevarama, Khloe je i dalje u dobrim odnosima s Tristanom.

- Slažu se, nema drame, sve otvoreno, no i dalje su istog mišljenja po pitanju kćerkice True te je planiraju zajedno odgajati - ispričao je izvor.

Najčitaniji članci