Show

Komentari 4

Trumpova kći Tiffany se zaručila za mlađahnog milijardera: Ovo ću zapamtiti iz očeva mandata

Trumpova kći Tiffany se zaručila za mlađahnog milijardera: Ovo ću zapamtiti iz očeva mandata

Tiffany i Michael hodaju otkako su se upoznali u Mykonosu u Grčkoj u ljeto 2018. godine. Otada su nerazdvojni i često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama

Tiffany Trump (27), kći Donalda Trumpa (74), iskoristila je posljednji dan svog oca kao predsjednika i objavila da se zaručila sa svojim partnerom, milijarderom Michaelom Boulosom (23).

POGLEDAJTE VIDEO: 

S odabranikom svoga srca fotkala se u Bijeloj kući. Rekla je kako su joj upravo zaruke najbolje sjećanje iz očeva mandata. 

- Bila mi je čast proslaviti mnoge prekretnice, povijesne prilike i stvoriti uspomene s obitelji u Bijeloj kući. Ništa posebnije od mojih zaruka s nevjerojatnim zaručnikom Michaelom - napisala je. Rekla je i kako su uzbuđeni zbog svega što ih dalje u zajedničkom životu čeka. 

Boulos je nasljednik nigerijskog konglomerata Boulos Enterprises, teškog više milijardi dolara, pišu strani mediji. Ističu i kako je rođen u Libanonu, odrastao u Nigeriji, a onda se preselio u SAD.

Tiffany i Michael hodaju otkako su se upoznali u Mykonosu u Grčkoj u ljeto 2018. godine. Otada su nerazdvojni i često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama. 

Najčitaniji članci