Show

Komentari 0

Tužila Netflix godinu nakon što se proslavila u popularnoj seriji

Tužila Netflix godinu nakon što se proslavila u popularnoj seriji

Sa suprugom Howardom Baskinom pokrenula je pravni postupak, a par tvrdi da je potpisao ugovor samo za objavljivanje prve serije. Carole se u tužbi osvrnula i na uspjeh serije, a tvrdi da su u 'Tiger Kingu' ona i suprug nepravedno optuženi za zlostavljanje životinja

U krajnje bizarnoj i iznimno popularnoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji 'Tiger King: Murder, Mayhem and Madness' naveliko se pričalo u 2020. godini, a publika diljem svijeta nije skrivala šokiranost viđenim. Hvaljena serija prati sukob vlasnika privatnih zooloških vrtova s egzotičnim životinjama u SAD-u i udruge za zaštitu životinja, prevođenu s Carole Baskin (61).

Iako osuđen za pokušaj ubojstva, glavni protagonist serijala Joe Exotic (58) kod mnogih je izazvao simpatije zbog svog osebujnog stava i izgleda, ali i homoseksualnosti oko koje u seriji potpuno otvoreno govori. Ipak, kao pobjednica iz ovog rivaliteta koji je otišao predaleko svakako je izašla Baskin, koja je osebujnog Netflixovog 'kralja tigrova' svojom prijavom posljedično i poslala iza rešetaka.

 

Uskoro je dobila na korištenje i njegov posjed te ostatke nekad ambicioznog i velikog zoološkog vrta, koji je u SAD-u bio vrlo popularan. Uz to, brojni američki mediji pisali su kako je čeka i novi projekt na televiziji, no malo je vjerojatno kako će se Baskin ponovno pojaviti na Netflixu, streaming platformi koja ju je proslavila.

Naime, aktivistica za prava životinja tužila je Netflix jer je koristio njezine snimke u traileru za film 'Tiger King 2', prenosi The Guardian. Sa suprugom Howardom Baskinom pokrenula je pravni postupak, a par tvrdi da je potpisao ugovor samo za objavljivanje prve serije. Carole se u tužbi osvrnula i na uspjeh serije, a tvrdi da su u 'Tiger Kingu' ona i suprug nepravedno optuženi za zlostavljanje životinja. Žele da Netflix izbaci sve njihove snimke iz 'Tiger Kinga 2', koji bi se trebao početi prikazivati 17. studenog.

POGLEDAJTE TRAILER ZA 'TIGER KING 2':

Najčitaniji članci