Obavijesti

Show

Komentari 0

Tužno bez Robina Williamsa: 25 godina od 'Tatice u haljini'

Tužno bez Robina Williamsa: 25 godina od 'Tatice u haljini'

Presretan sam što sam radio s Robin Williamsu na ovom filmu, on je jedan od najboljih komičara svih vremena - izjavio je Pierce Brosnan koji je u filmu glumio Stua, mladog neženju i velikog šarmera

VIDEO

Prošlo je 25 godina od kad je film 'Tatica u haljini' stigao na velike ekrane, a povodom godišnjice okupila se i glumačka postava - Pierce Brosnan (65), Lisa Jakub (36), Matthew Lawrence (38) i Mara Wilson (31). Glavnu ulogu u filmu imao je Robin Williams koji je utjelovio lik Daniela Hillarda odnosno Mrs. Doubtfire, dadilje u koju se prerušava kako bi mogao provoditi vrijeme s djecom nakon bolnog razvoda. 

Lisa Jakub koja je za vrijeme snimanja filma imala svega 14 godina i utjelovila lik podijelila je sliku okupljanja na društvenim mrežama, ali i video u kojima se čuje Brosnan kako govori ovako smo izgledali nekad, a ovako izgledamo sad. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And then there was this. #mrsdoubtfire #reunion #25yearslater

A post shared by Lisa Jakub (@lisajakub108) on

Također, Jakob je otvoreno progovorila o depresiji s kojom se borio Williams. Nažalost, popularan komičar oduzeo si je život prije četiri godine, a Jakob je rekla kako nikada neće zaboraviti koliko je iskreno govorio o problemu.

Robin Williams: Uveseljavao je sve oko sebe, a bio u depresiji
Robin Williams: Uveseljavao je sve oko sebe, a bio u depresiji

- I ja sam se isto borila s depresijom i anksioznosti. Drago mi je što je otvoreno popričao sa mnom o svojem problemu i dao mi do znanja koliko je bitno raditi na tome - prisjetila se Jakob. 

Jedan od najpopularnijih James Bondova prošle godine je izjavio kako nikada neće zaboraviti scene sa snimanja. 

- Presretan sam što sam radio s Robin Williamsu na ovom filmu, on je jedan od najboljih komičara svih vremena - izjavio je glumac koji je u filmu glumio Stua, mladog neženju i velikog šarmera. Na okupljanju se nije pojavila Sally Field (71) koja je utjelovila ulogu majke Daniele. 

Kada je izašao na velike ekrane film je postigao svjetsku slavu, a navodno je 'Tatica u suknji' jedan od najdražih filmova bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona (72).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin