Show

Komentari 0

Tvornica kulture predstavlja veliki sajam - Zagreb Music Fair

Tvornica kulture predstavlja veliki sajam - Zagreb Music Fair

Organizira se e veliki sajam novih i rabljenih glazbenih instrumenata, koncertne produkcije, prodaje ploča i CD-a, glazbene produkcije, brojnih radionica i škola light & sounda, te škola sviranja glazbenih instrumenata

Zagreb Music Fair po prvi puta u Hrvatskoj na jednom mjestu okuplja sve proizvođače i distributere glazbenih instrumenata, glazbene opreme, koncertne produkcije i nakladništva. Na sajmu se nudi i prodaja i razmjena rabljene opreme, a svi ljubitelji glazbe mogu u tri dana doživjeti glazbu u svim njezinim aspektima.

ZMF nudi mogućnosti prezentacije za sve tvrtke - od ključnih igrača na tržištu do malih proizvođača. Očekuju vas uzbudljivi događaji za sve glazbene profesionalce, kao i za najmanje glazbene entuzijaste! 

PR fotografije

ZMF poziva ne samo glazbenike i autore, već i programere sadržaja, stručnjake za izdavaštvo, poslovne programere, multiplikatore i influencere na druženje. Glazbenici, kolekcionari i ljubitelji instrumenata i ploča, obožavatelji, početnici u glazbi, cijele obitelji, mogu isprobati instrumente, kupiti nosače zvuka, robu, glazbene knjige i još mnogo toga ili jednostavno uživati u prekrasnom glazbenom vikendu.

Atraktivan zabavno edukacijski program s radionicama, susretima, interaktivnim glazbenim aktivnostima i koncertima; ZMF poziva sve koji vole i žive glazbu.

Najčitaniji članci