Obavijesti

Show

Komentari 1

Twirler Benjamin: 'Nekad želim odustati, ali ljubav prevlada...'

Twirler Benjamin: 'Nekad želim odustati, ali ljubav prevlada...'
7

SUPERTALENT Benjamin Iličić učenik je četvrtog razreda Obrtničke škole u Požegi. Osim twirlinga voli druženja. Ne zna tko ga je prijavio u show, u kojem rado sudjeluje

VIDEO

Ni sam ne znam kako sam dospio u ovaj show. Sjećam se da sam dobio poruku na mobitel ‘Hvala na prijavi u Supertalent’. Još ne znam tko me prijavio, rekao je Benjamin Iličić (18).

U početku se u obitelji twirlingom bavila jedna sestra, a zatim je počela i druga. Roditelji su uvjerili i sina, pa se godinu kasnije i Benjamin priključio. Sad se tim sportom počela baviti i najmlađa sestra, pa su, šali se Benjamin, sad 'velika twirling obitelj'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:05

- Vježbam četiri-pet puta tjedno, ovisno o tome koliko mogu koristiti dvoranu jer je za twirling potrebna visoka dvorana. Vrlo je važna koncentracija, koja na kraju i dovodi do rezultata. Često mi kroz glavu prođe odustajanje, ali to je samo privremeno i evo već devet godina sam uspješan u tom sportu - kaže Iličić i dodaje da se svakodnevno susreće s predrasudama, ali im ne pridaje važnost. Ima svoj životni put, na kojemu predrasudama nema mjesta.

- Sport nije popularan u Hrvatskoj za dečke, pa zato i kruže svakakve priče o dečkima koji se bave ‘ženskim’ sportom - priča Benjamin.

Učenik je četvrtog razreda Obrtničke škole u Požegi. Osim twirlinga voli druženja.

- Turizam i upoznavanje drugih ljudi nisu mi strani jer sam s twirlingom proputovao mnogo država Europe. Ovaj sport mi je pomogao da upoznam druge države, kulture, jezike i ljude - rekao nam je. Ne skriva da treme uvijek ima, no kako je svakodnevno pred ljudima, trema više nije toliko prisutna kao u počecima. Bitna je koncentracija, da sve napravi što točnije može. Za to je već nagrađen mnogim priznanjima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

15:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin