Obavijesti

Show

Komentari 2

U 76. godini preminuo glumac iz filma 'Oceanovih trinaest'

U 76. godini preminuo glumac iz filma 'Oceanovih trinaest'
3

Ostvario je uloge u filmovima poput 'Izgubljeni u Americi' i 'Muza', a glas je dao za brojne crtane filmove. Neki od njih su 'Tajni život kućnih ljubimaca', 'Potraga za Nemom' i 'Potraga za Dorom'

VIDEO

Glumac Bob Einstein, dobitnik nagrade Emmy i tvorac 'Super Davea Osbornea' preminuo je 2. siječnja u 76. godini. Razlog smrti su posljedice raka kojeg su mu liječnici nedavno dijagnosticirali, a nesretnu vijest potvrdio je njegov brat, glumac Albert Brooks (71).

- Počivaj u miru dragi brate Bob Einstein. Bio si odličan brat, otac i suprug. Briljantan i smiješan čovjek. Uvijek ćeš nam nedostajati - napisao je Albert na društvenim mrežama. 

Bob je snimio mnoštvo filmova, od kojih su najpoznatiji 'Oceanovih trinaest' i 'Moderna romansa'. Njegova humoristična serija 'Super Dave' prikazivala se četiri godine. 

Glumio je u filmovima poput 'Izgubljeni u Americi' i 'Muza', a glas je dao za brojne crtane filmove. Neki od njih su 'Tajni život kućnih ljubimaca', 'Potraga za Nemom' i 'Potraga za Dorom'. 

Njegova prva ljubav bila je gluma, ali osim s glumom bavio se i s pisanjem scenarija. U svojoj dugogodišnjoj karijeri osvojio je dva Emmyja, oba kao scenarist. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin