Obavijesti

Show

Komentari 16

'U ogrtaču bez šminke': Brena skakutala i zalijevala travu...

'U ogrtaču bez šminke': Brena skakutala i zalijevala travu...
5

Živojinović sa svojim brojnim pratiteljima često dijeli trenutke iz privatnog života. Osim što su fanovi pratili njegov proces mršavljenja, Viktor objavljuje i obiteljske 'trenutke'

Viktor Živojinović (21), sin pjevačice Lepe Brene (58) na svom Instagram profilu objavio je svoju majku. Iako najčešće objavljuje snimke s koncerata, ovaj put napravio je iznimku i snimio je Brenu u ležernom izdanju. I to dok zalijeva travu s osmijehom na licu. 

Viktor je u posljednje je dvije godine smršavio 50 kilograma. Držao je rigorozne dijete, a potražio je i savjet stručnjaka, prenosi Blic.

U skidanju suvišnih kilograma pomogla mu je liposukcija kojoj se nedavno podvrgnuo. Postigao je odlične rezultate vježbanjem i promjenom prehrane, ali je želio skinuti još masnih naslaga oko trbuha, koje su se najteže topile. Upravo zbog toga je odlučio posjetiti privatnu kliniku i obaviti liposukciju. 

Viktor je zahvaljujući popularnoj opciji kirurgije poboljšao oblik tijela i isisao masne naslaga s određenih dijelova. Kirurg u njegovom slučaju nije imao puno posla, jer je obavljena blaga korelacija. Da je došao ranije, s puno kilograma više, operacija bi bila rizična i ne bi je lako podnio.

Brenin sin je proces mršavljenja dijelio s pratiteljima na Instagramu.