Show

Komentari 33

U autu koji je pao u more na Pelješcu poginula bivša plesna partnerica Marka Cibocija

U autu koji je pao u more  na Pelješcu poginula bivša plesna partnerica Marka Cibocija

Polina se u Hrvatsku preselila nakon što se zaljubila u državu tijekom ljetovanja 2001. godine, a neko vrijeme je plesala s članom žirija showa 'Ples sa zvijezdama'

Plesačica Polina Golubeva poginula je u prometnoj nesreću u nedjelju. Nesreća se dogodila na trajektnom pristaništu na Pelješcu, kako prenosi Dalmatinski portal. Polina je nastradala u autu koji je upao u more, a dvojica putnika koji su bili s njom uspjeli su isplivati van. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vozač je bio u alkoholiziranom stanju, a uz kaznenu je prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Polina je bila plesna partnerica Marku Cibociju (41), kojeg trenutačno gledamo u žiriju 'Plesa sa zvijezdama'. Marko se od drage kolegice oprostio na Instagramu.

- Prije nekoliko sati smo imali show 'Ples sa zvijezdama' na temu ljubavi. Sjedio sam na stolici razmišljao kako je život lijep i da je život dar. Zahvalan sam za svaku osobu u svom životu, a jedna od njih si bila ti. Prije manje od 24 sata napustila si nas i ostavila veliku prazninu na našim srcima i našim životima. Imali smo zajedničku prošlost s usponima i padovima koju ne bih mijenjao nizašto na ovom svijetu. Ti si bila i uvijek ćeš biti dobra i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo dobili veliku prazninu u životima, znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas i da ćeš i otamo govoriti: 'Marko, začepi'. Znam da nas nisi ostavila, da si uvijek tu s nama i da ćeš uvijek biti moja 'krasicaya devusha... Uvijek tvoj plesni partner, zauvijek - napisao je Ciboci.

Polina se iz Rusije preselila u Hrvatsku, nakon što se 2001. godine zaljubila u nju na ljetovanju. O svom preseljenju otkrila je jednom prilikom za Slobodnu Dalmaciju.

- Bilo je to 2001. godine, sjećam se da Hrvatska baš i nije bila tako 'in', i bila je jeftinija za ljetovanje od drugih mediteranskih zemalja. Mi smo bili de facto još studenti, bez puno love, ali znatiželjni pa smo, umjesto u Italiju ili Grčku, došli u Hrvatsku. I oduševili se! Počeli smo odmah kovati planove za ostanak, radili smo na tome; moj tadašnji partner bio je profesor francuskog jezika, pa je uspio pronaći posao u američkoj školi, a meni je karijera pravnice ubrzo propala jer je bilo jasno da bez dobrog poznavanja hrvatskog neću naći posao u struci".