Obavijesti

Show

Komentari 8

Ukrajinka akrobacijom na žici dobila zlatni gumb, a zadivili su i hod po vatri te robotski ples

Ukrajinka akrobacijom na žici dobila zlatni gumb, a zadivili su i hod po vatri te robotski ples

Nakon što smo u dosadašnje dvije epizode 'Supertalenta' imali po jedan zlatni gumb, večeras je gledatelje oduševila Tetjana Kundyk te je svojim nastupom zaradila prolazak u polufinale

VIDEO

Iza nas je i treća epizoda Supertalenta' Nakon što smo u dosadašnje dvije epizode imali po jedan zlatni gumb i niti ova emisija nije razočarala. Zlatni gumb dobila je Ukrajinka Tetiana Kundyk.

Anatacha: U Drnišu nisam imala prijatelje, ali sestra i ja smo sad u domu i tu nam je fantastično
Anatacha: U Drnišu nisam imala prijatelje, ali sestra i ja smo sad u domu i tu nam je fantastično

Tetiana je pažnju žirija pridobila svojom spretnošću i zahtjevnom koreografijom koja se sastojala od uvježbanih plesno-akrobatskih pokreta.

Iako joj je nastup na Supertalentu prvi nakon rođenja sina, Tetiana se u jednom trenutku na žicu popela sa stolicom na koju je zatim sjela i pritom balansirala te izazvala oduševljenje publike.

Nakon nastupa šokirana Maja ju je upitala: 'Imate li ljepilo na tabanima ili kako stojite na toj žici?', a oduševljenje nije krila ni Martina, koja je komentirala: 'Ne samo da je divno, nego je zapanjujuće i prekrasno.

Pokreti su vam tako elegantni, u izvrsnoj ste formi'.  No, Tetianin nastup posebno je oduševio jednog člana žirija. 'U Hrvatskoj postoji izraz, kad nekoga pitaš 'kako je bilo?'. Bilo je li-la. No, u ovom slučaju nije bilo tako', rekao je Bilman i stisnuo zlatni gumb koji je Tetiani osigurao mjesto u polufinalu.

Večerašnju emisiju otvorila je grupa Pretty Loud. 'Mi smo dvije sestre i dvije sestre, a ostalo smo prijateljice.' pohvalile su se cure te su dodale: 'Nismo u braku, i želimo biti primjer curama u romskoj zajednici!'.

Žiri je bio nestrpljiv, kao i publika te je spremno dočekao nastup djevojaka. 

- Ma vi imate sve, već ste se brendirale, izgledate svjetski, šaljete snažnu poruku - rekla je Martina koja je djevojkama prorekla ozbiljnu karijeru, a Maja je tijekom nastupa plesala.

- Predivne ste, moćne ste, samo se borite za ovo što pjevate - poručio je Janko. Djevojke su dobile jednoglasni 'Da' i prolazak u idući dio natjecanja.

Nesvakidašnju točku pred žirijem pokazao je dječak Noa Pradegan. On je prezentirao svoj talent pamćenja podataka o sportu. Krenuo je s grbovima klubova, a u prvih nekoliko pogodio je Bayern München, Paris Saint German, Napoli pa sve do onih težih poput Young Boysa ili Motherwella.

- Bravo Noa, ali meni se čini da je bilo malo prelagano za tebe - rekao je Janko.

Noa je zatim impresionirao Janka, nakon što je nabrojao prvu postavu Juventusa. Još je više iznenadio žiri s detaljnim opisima Domagoja Vide i kluba gdje igra te Francuza Kylian Mbappéa. Dobio je gromoglasni pljesak, a Martina ga je upitala:

- Da li znaš vrijednosti njihovih ugovora?

- Znam, ali to ću ostaviti za polufinale.

Maturantica Anatacha briljirala: Martina joj dala zlatni gumb!
Maturantica Anatacha briljirala: Martina joj dala zlatni gumb!

Noa je nasmijao žiri i publiku, a pohvale je dobio i od Martine za koju je rekao da je se posebno bojao. Maja je prva rekla 'da', Martina nakon, a zatim i muški dio žirija te je dječak prošao dalje.

Marina Gazija demonstrirala je meditativni ples koji je naišao na kritike žirija. Iako je Marina ustanovila da su zainteresirani za njen nastup, vrlo brzo se pokazalo da to nije bilo tako. 

Prvi iks dala je Martina, a kao u stopu pratila ju je Maja.

- Što je ovo - pitala se pjevačica te dodala: 

- Meni je ozbiljno neugodno - rekla je Maja, a njezinom se mišljenju pridružila Martina dodavši: 'Hvala Bogu nisam jedina'. Maja je u jednom trenutku zavapila Jankovo ime s obzirom da je on htio pogledati do kraja ples. Dobila je naklonost publike, ali zbog dva iksa od strane djevojaka nije prošla dalje.

Harmonikaš iz 'Supertalenta' se oženio i objavio fotke sa svadbe
Harmonikaš iz 'Supertalenta' se oženio i objavio fotke sa svadbe

Vesela i nasmijana djevojčica Tara Skidmore svoje je pjevačke sposobnosti pokazala izvedbom mjuzikla, a svoj je scenski nastup obogatila odgovarajućim kostimom.

Martina je pogledom 'upijala' odlični scenski nastup djevojke iz Svete Nedelje, a publika se pridružila u pljeskanju.

- Već dugo nisam  vidjela nešto toliko iskreno na pozornici. To što si bila uzbuđena nije uopće utjecala na tvoj nastup. Da se samo mene pita ja bi jako voljela da ideš dalje - rekla je operna diva.

- Mogu reći da ćeš cijeli život proživjeti u bajci i mašti, jako lijepo pjevaš - poručio je Bilman. Djevojčica je zadivila žiri i nakon komplimenata dobila je četiri 'da' i prošla dalje.

Četiri glasa žirija za prolaz osvojila je spektakularna točka Gorana Mitrevskog koji je demonstrirao brojne zanimljive iluzionističke trikove. Nastup je otvorio trikom s kartama koji je malo zbunio Maju, al nakon prikazanog trika zaradio je ogroman pljesak.

Atmosferu je doslovno zapalio opasnim hodom po vatri, pri čemu se na pozornicu popeo i Bilman koji je potvrdio da je Goran kroz vatru prošetao bez ijedne ozljede.

 - Budući da sam sudjelovao u ovoj opasnoj iluzionističkoj točci, meni je to fascinantno - poručio mu je Bilman nakon nastupa.

- Bilman je zapalio vaš put, a vi ste publiku - poručio mu je Janko.

Jerry Vale, porijeklom iz Venezuele, kojemu se život u potpunosti preokrenuo kada je odvjetničku karijeru u Dubaiju zamijenio pjevanjem na ulici. Nastup na Supertalentu vidi kao posljednju priliku da postane poznati pjevač. 

- Bilo je to jako dobro pjevanje. Jeste li pohađali satove pjevanja? - upitala je Martina, na što je on odgovorio da nije, već je od malena bio zaljubljen u glazbu.

- Vjerojatno ste bolji pjevač nego odvjetnik. Ovo je bilo fenomenalno! - rekla je Maja, a s njezinim se mišljenjem složio ostatak žirija dodijelivši Jerryju prolazne glasove.

Oduševljavajuće plesne pokrete pokazao je uigrani dvojac kojeg čine Matija Smetko i Fran Sekić. Iako su već sudjelovali u Supertalentu, ovoga su puta pokazali nešto sasvim novo, a to su članovi žirija odlučili nagraditi s četiri glasa za prolaz.

-Vas dvojica ste apsolutno pokazatelji da je ples jedan odličan talent. Baš onako da vas čovjek odgleda u jednom dahu i apsolutno ste fantastični - zaključila je Martina. 

Prolaz dalje nije izborio Daniel Rašić, koji se žiriju predstavio s talentom pisanja pjesama.

- Tražite li partnericu ovdje u publici? - upitao ga je žiri. 

- Bavim se ovime preko 30 godina, a do sada sam napisao preko deset tisuća pjesama - pohvalio se Daniel. Žiri mu je dao nekoliko minuta da napiše pjesmu o fazanima.

Nakon što je prvim čitanjem zbunio žiri, Janko je odabran kako bi je on pročitao. Svima, osim Danielu, bilo je njegovo čitanje smiješno, ali je dobio željeni pljesak.

- Jako cijenim ljude koji pišu, nisam sigurna da li bi uspjela napisati pola vaših pjesama, ali ja ću reći 'ne' - rekla je Martina, a ostali kandidati su se složili s njom. Osim Janka, koji je podržao umjetnika.

Glazbeno oduševljenje na pozornici priredio je i glazbenik Husejn Bajraktarević izvevši izuzetno zahtjevne ritmove na harmonici, a njegov nastup članovi žirija nagradili su prolazom.  

- Ovo je najveće natjecanje na kojem sam do sad bio - pohvalio se mladi glazbenik.

- Ne znam što da ti kažem osim da si bio savršen, ti si najbrži prst u regiji - rekla je Maja.

Svoj pjevački talent koji joj je omogućio prolaz u daljnje natjecanje pokazala je i Marta Prnjić s pjesmom 'Hallelujah'. 

- Bilo je nekih sitnih nespretnosti, al one ovise o školovanju - rekao je Janko, a Maja je rekla da je bila jako ugodno iznenađenje.

- Ja volim poticati talente, čak i kad su oni tek u nastajanju, tako da je to večeras DA - rekla je Martina priključivši se glasovima ostalih članova žirija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala