Show

Komentari 3

Udala se kći lovca na krokodile: Pir bio u zoološkom bez gostiju

Udala se kći lovca na krokodile: Pir bio u zoološkom bez gostiju

Ovaj predivni dan smo planirali gotovo godinu dana i morali smo sve promijeniti, jer nismo imali goste na našem vjenčanju. Bila je to vrlo teška odluka, ali važna da svi ostanu sigurni, napisala je na Instagramu

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakKći lovca na krokodile zaručila se u tatinom zoološkom vrtu...

Bindi Irwin (21), kći najslavnijeg lovca na krokodile, pokojnog australskog zoologa Stevea Irwina, udala se za Chandlera Powella.

Par se vjenčao u australskom zoološkom vrtu, čime su se pohvalili na društvenim mrežama. Budući da svijetom trenutačno hara korona virusa, odlučili su imati vjenčanje bez gostiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imali smo malu ceremoniju i udala sam se za najboljeg prijatelja. Nema riječi kojima bih sada opisala količinu ljubavi i svjetla u mom srcu. Ovaj predivni dan smo planirali gotovo godinu dana i morali smo sve promijeniti, jer nismo imali goste na našem vjenčanju. Bila je to vrlo teška odluka, ali važna da svi ostanu sigurni. Svi koji ovo čitate, ostanite sigurni i zapamtite: ljubav pobjeđuje, napisala je među ostalim u opis fotografije na kojoj se ljubi s novopečenim suprugom.

Inače, Bindi se zaručila 24. srpnja prošle godine, na svoj 21. rođendan. Zanimljivo je da je svojeg odabranika također upoznala u zoološkom vrtu. Par je prije zaruka bio u vezi šest godina.

Podsjetimo, stravična smrt njezinog oca ostavila ju je u šoku kad je imala samo osam godina.

Poznato televizijsko lice Steve Irwin tragično je preminuo snimajući seriju 'Najopasnije životnije u oceanu'. Dok je ronio, ubila ga je smrtonosna raža.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci