Obavijesti

Show

Komentari 29

Ulovljeni na svadbi: Jan radi na projektima za firmu Doris Pinčić

Ulovljeni na svadbi: Jan radi na projektima za firmu Doris Pinčić
5

To nema veze s mozgom... Isto tako onda sutra možete napisati da sam u vezi s Davorom Meštrovićem, kratko je prokomentirala voditeljica šuškanja da je u vezi s producentom

VIDEO

Voditeljica i glumica Doris Pinčić (32) bila je gošća na svadbi kolegice Jelene Veljače (40) i Vite Turšića (49) u subotu u zagrebačkom Botaničkom vrtu. S njom je bio i markantni televizijski producent Jan Štedul.

POGLEDAJTE VIDEO: Udala se Jelena Veljača

Pokretanje videa...

Udala se Jelena Veljača 01:03

- Prvi za stolom su Pinčić i Štedul - komentirala je Jelena Veljača. Objavila je i njihovu zajedničku fotografiju, a bili su jedno blizu drugoga i ostatak slavlja. Odmah se počelo šuškati po kuloarima kako je u pitanju nova ljubav nakon Dorisina prošlogodišnjeg kraha braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom (31). Izvor blizak dvojcu govori nam kako je u pitanju samo prijateljstvo. Doris se, govori nam izvor, ipak zanima za drugog muškarca. Nazvali smo voditeljicu i televizijskog producenta da nam prokomentiraju zabavljanje sa svadbe, no nisu se javljali.

- To nema veze s mozgom... Isto tako onda sutra možete napisati da sam u vezi s Davorom Meštrovićem - kratko je rekla za Jutarnji list. Doris i Jan druže se kao poslovni partneri jer on radi na njezinim audio vizualnim projektima, koje ona proizvodi u sklopu svoje tvrtke DPR d.o.o., koju je osnovala 2015. godine. Tvrtka kao svoju djelatnost na poslovnim stranicama navodi “proizvodnju filmova, videofilmova i televizijskog programa”, a kao vlasnica, direktorica i jedina zaposlena trenutačno je navedena Doris.

Jan je javnosti poznatiji zbog ljubavnih veza koje je imao s Ivanom Paradžiković i Helenom Štedul. S bivšom voditeljicom emisije “Provjereno” ima sina, a s PR agenticom dobio je dvoje djece. Doris je na svadbi blistala u upečatljivoj dugoj ljubičastoj haljini s golim leđima koju je, kako je otkrila za magazin Gloriju, posudila.

- Posudila sam je od prijateljice koja ju je prošle godine dala šivati kod kvartovske krojačice. Nije dizajnerska, ali je predivna - rekla je voditeljica iz Zadra. Podsjetimo, Pinčić i Rogoznica u lipnju prošle godine potvrdili su informacije o razvodu. Na Instagramu su se oboje oglasili s istom porukom. Objasnili su i otkrili da već neko vrijeme nisu u braku, no i da su ostali u prijateljskim odnosima.

Nova ljubav? Pinčić na svadbi Jelene Veljače snimili s bivšim dečkom Ivane Paradžiković...
Nova ljubav? Pinčić na svadbi Jelene Veljače snimili s bivšim dečkom Ivane Paradžiković...

- U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome niti se tiče ikog osim naše obitelji - javili su tad bivši supružnici. Rogoznica je otkrio kako za razlaz nije kriva treća osoba te da je Doris za njega pojam i da će je malo koja žena uspjeti zasjeniti. Doris i Boris u vezi su bili od 2011., a brak su sklopili dvije godine kasnije u rodnom im Zadru. Kao kruna ljubavi na svijet im je 2014. stigao sin Donat (7), a 2018. i djevojčica Gita (3). Dijelili su adresu u Velikoj Mlaki kraj Zagreba, gdje su, kako su pričali, kupili kuću bez kredita. Nakon razlaza u njoj je ostala živjeti Doris s djecom.     

Vedra i nasmijana Doris Pinčić Rogoznica na otvorenju Sportskih igara mladih u Prelogu
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu