Show

Komentari 41

Umjesto grudnjakom, Emily je bujne grudi prekrila rukom...

Umjesto grudnjakom, Emily je bujne grudi prekrila rukom...

Ratajkowski je od veljače ove godine u braku s glumcem i producentom Sebastianom Bearom-McClardom. Par s prijateljima odmara u Miamiju

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski (21) svojih 18 milijuna pratitelja na društvenim mrežama često 'časti' fotografijama u oskudnim kupaćim kostimima, a ovog puta je otišla korak dalje.

Naime, pozirala je u toplesu, a bujne grudi prekrila je rukama. Htjela je pokazati preplanulu put, a usput i zagolicati maštu brojnim pratiteljima.

Inače, Ratajkowski je na društvenim mrežama popularna zbog 'vrućih' fotografija koje marljivo objavljuje, a na kojima je nerijetko 'kao od majke rođena'.

Pokazatelj zaluđenosti je broj lajkova koji je dosegla posljednjom objavom. Samo u pola dana, prešla je milijun, a brojni fanovi su nizali pozitivne komentare. 

- Napokon stvarno prelijepa žena - napisao je jedan pratitelj, dok je drugi zaključio da 'ovom planetom ne hoda žena ljepša od nje'. Isto tako, brojni fanovi zavide njezinom suprugu zbog zgodne žene.

Emily je od veljače ove godine u braku s glumcem i producentom Sebastianom Bearom-McClardom (31). Par je doputovao s nekoliko prijatelja na odmor u Miami gdje je ova gola slika i nastala. 

VIDI OVO! Otkriveno koliko novaca zarađuje Kylie Jenner, jedna od najmlađih bogatašica na svijetu. 

Najčitaniji članci