Obavijesti

Show

Komentari 1

Umro je bivši dečko Jennifer Lopez: Bio joj je prva ljubav

Umro je bivši dečko Jennifer Lopez: Bio joj je prva ljubav
2

J.Lo i David bili su u vezi gotovo deset godina. Počeli su hodati kad je ona imala tek 15, a on 16 godina. Pjevačici je on bio prva ljubav, a vezu su prekinuli početkom 90-ih godina

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakJ.Lo je kupovao skupe darove, sad hvali kćer: 'Ti si moje srce'

Bivši dečko latino dive Jennifer Lopez (50), David Cruz, preminuo je u subotu u 52. godini, prenosi TMZ. Navodno je umro zbog problema sa srcem, ali o ostalim okolnostima smrti još nije poznato puno informacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:23

Jennifer i David bili su u vezi gotovo deset godina. Počeli su hodati kad je ona imala tek 15, a on 16 godina. Pjevačici je on bio prva ljubav, a vezu su prekinuli početkom 90-ih godina. Tada je Lopez bila na početku svoje karijere. 

J.Lo je danas zaručena za bivšeg igrača bejzbola Alexa Rodrigueza (44), a David je imao dugogodišnju partnericu Issu. Ona je ispričala kako je on bio dobar otac njihovu sinu, koji je sada u marincima. 

- Bio je ljubazan, drag i otvoren. Volio je ići sa mnom u kazalište i gledati utakmice bejzbola. Obožavao je sa mnom ići u kazalište, a uvijek je sve razgovore završavao rečenicom 'volim te' - rekla je shrvana Issa.

NFL: Super Bowl LIV-Halftime Talent Show Press Conference

Lopez osim veze s Davidom, iza sebe ima nekoliko brakova. Ukoliko zaruke opstanu i Jennifer se uda za Alexa, to će joj biti četvrti brak. Najprije je bila s glumcem Ojani Noom (45), a zatim s Crisom Juddom (50).

Treći brak joj je bio i najduži. Trajao je deset godina s pjevačem Marc Anthonyjem (50) s kojim ima blizance, kćer Emme Maribel i sina Maximiliana Davida (12). 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakJ.Lo: 'Smiješno je što me Alex tada zaprosio. Ne žuri nam se'

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:06

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin