Obavijesti

Show

Komentari 13

'Uništila' se operacijama, a tek su joj 22: Kylie Jenner ima više novca od svih ukućana zajedno

'Uništila' se operacijama, a tek su joj 22: Kylie Jenner ima više novca od svih ukućana zajedno
20

Najmlađa članica klana prodala je 51% svoje 'Kylie Cosmetics' kozmetičkom divu 'Coty' za 1,2 milijarde dolara u siječnju ove godine. Ovim iznosom nadmašila je ukupno bogatstvo sve svoje braće i sestara

VIDEO

Iako za njih podrugljivo govore da su ”slavni zato što su poznati”, obitelj Kardashian/Jenner već odavno je na top listama časopisa Forbes zbog bogatstva. Prema podacima, obitelj Kardashian/Jenner 'teška' je oko tri i pol milijarde dolara. Kanye West je milijarder. Ima modni brend odjeće Yeezy i u travnju je njegovo bogatstvo procijenjeno na 1.300,000.000 dolara.

POGLEDAJTE VIDEO: Skandali u obitelji Kardashian, Jenner i West

Pokretanje videa...

Kim i Kanye 02:12

Od prodaje 11 posto udjela Yeezyja Adidasu zaradio je 140 milijuna dolara. Također, može se pohvaliti sa 17 milijuna dolara u gotovini i 21 milijunom dolara u zemljištima, a dobio je i 90 milijuna dolara od diskografske kuće. S druge strane, ima i 100 milijuna dolara dugova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
The MET Gala 2019 - New York

Kylie Jenner je 2019. kao 21-godišnja proglašena najmlađom milijarderkom na svijetu. U 2020. godini ona i dalje drži ovu titulu s bogatstvom od 1.000,000.000 dolara. Međutim, prije mjesec i pol dana ugledni američki časopis koji prati imovinske kartice najbogatijih ljudi na svijetu objavio je tekst u kojemu su njihovi stručnjaci izračunali da je Kylie namjerno napuhala brojke od prodaje kozmetike, samo kako bi se dočepala ove titule.

Prodala je 51% svoje Kylie Cosmetics kozmetičkom divu Coty za 1,2 milijarde dolara u siječnju ove godine. Ovim iznosom nadmašila je ukupno bogatstvo sve svoje braće i sestara. Prije nekoliko godina povećala je usne filerima, ali nije to odmah priznala javnosti, iako su njeni vjerni pratitelji odmah primijetili kako su joj usne drukčije.

Majka Kim Kardashian: Zgrnula bogatstvo na spletkama, živote djece kontrolira kao monstrum
Majka Kim Kardashian: Zgrnula bogatstvo na spletkama, živote djece kontrolira kao monstrum

Popravila si je i nos, a estetski stručnjaci tvrde da je dovela u red i čeljust te jagodice. Kao i neke njene sestre, stavila je umetke u stražnjicu. 

Kim Kardashian West “teška” je oko 900,000.000 dolara jer je i ona prodala Cotyju 20 posto udjela svoje KKW Beauty kozmetičke linije za 200,000.000 dolara. Navodno je samo od prodaje kozmetičkih proizvoda tijekom 2019. godine zaradila više od 100,000.000 dolara, a golemi iznosi sjeli su joj na račun prava od ugovora za reality o Kardashianima.

Khloé Kardashian navodno je teška oko 40,000.000 dolara i najveći dio novca dobila je od realityja. Producentica je krimi serije “Twisted Sisters” i promovira razne proizvode. Navodno je samo u 2015. godine zaradila 15 milijuna dolara.

Mozak cijele obitelji i majka svih šestero djece, Kris Jenner, vrijedi 37,500.000 dolara, a najviše je novca dobila kao producentica reality serije koja se prikazuje u Americi već 15 sezona. Prije dvije godine nalazila se na 84. mjestu najbogatijih slavnih osoba, ali je tijekom 2019. godine pala na ljestvici.

PA/Pixsell

Kourtney Kardashian je procijenjena na 35,000.000 dolara. I njezina zarada najvećim je dijelom stvorena od reality showa, ali je pokrenula i vlastiti lifestyle brend te internetsku stranicu Poosh na kojoj objavljuje najnovije trendove u uređenju doma, prehrani, putovanjima, zdravom načinu života, fitnessu..., što joj također povećava prihod.

Kendall Jenner je, prema procjenama u srpnju 2018. godine, imala bogatstvo od 18,000.000 dolara, ali web stranica Celebrity Net Worth, koja procjenjuje bogatstvo slavnih, tvrdi da je danas njezin biznis vrijedan oko 45,000.000 dolara. I ona prihoduje od reality showa s ostalim članovima obitelji, ali i od zarade za modeling i kao zaštitno lice robnih marki, što je također vrlo unosan posao. Tijekom 2018. godine postala je najplaćenija manekenka na svijetu, i to je već dvije godine zaredom.

Versace fall 2020

Čak se i najmanje eksponirani član obitelji Kardashian može pohvaliti solidnim bogatstvom. Rob Kardashian ima navodno oko 10,000.000 dolara na računu, a najveći dio zarade stekao je honorarima od nastupa u obiteljskom reality showu, ali svojedobno i od realityja “Rob&Chyna”, koji se prikazivao na E! kanalu.

Rob Kardashian and Blac Chyna host  Memorial Day Weekend - Las Vegas
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Kim je imala aferu, Kanye je za to saznao i sada traži razvod
NALAZILI SE U HOTELU

Kim je imala aferu, Kanye je za to saznao i sada traži razvod

Nakon što je prije nekoliko dana Kanye ispričao kako je Kim htjela pobaciti, kandidat za američkog predsjednika očito više ne želi biti u braku sa slavnom Kardashiankom jer je saznao i da ga je varala

Kanye: Ne da mi razvod. Oni su obitelj lažova i manipulatora; Kim: Pustite ga, bolestan je...
RAT BEZ MILOSTI

Kanye: Ne da mi razvod. Oni su obitelj lažova i manipulatora; Kim: Pustite ga, bolestan je...

OSAM GODINE SREĆE U braku više nema sklada. Kim i Kanye započeli su vezu 2012., nakon što su godinama bili prijatelji, a vjenčali su se 2014. Zajedno slove za jedan od najbogatijih parova u svijetu šoubiznisa
Majka Kim Kardashian: Zgrnula bogatstvo na spletkama, živote djece kontrolira kao monstrum
USPON I PAD KLANA

Majka Kim Kardashian: Zgrnula bogatstvo na spletkama, živote djece kontrolira kao monstrum

Nakon što je 2007. pokrenula reality show 'Keeping Up With the Kardashians' proslavila je sve članove svoje obitelji. Istovremeno mediji su počeli pisati o njezinoj bešćutnosti čak i prema vlastitoj djeci i mužu