Show

Komentari 11

'Uraganka' Ksenija prekinula s dečkom zbog srpskog glumca, a sada s bivšim ide pred oltar?

'Uraganka' Ksenija prekinula s dečkom zbog srpskog glumca, a sada s bivšim ide pred oltar?

Ksenija je nedavno izbrisala sve fotografije na kojima pozira s kolegicama - Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić, što je potaknula nagađanja da je došlo do raspada popularnog ženskog benda 'Hurricane'

Pjevačica grupe Hurricane Ksenija Knežević (25) ponovo je u zagrljaju bivšeg dečka Nikole Todorovića, kojeg je nedavno, prema pisanju srpskih medija, ostavila zbog mladog glumca Pavla Mensura (23).

POGLEDAJTE VIDEO:

Uraganka i Nikola zajedno su bili pet godina, a razlog prekida nikome nije bio jasan. Pjevačica sa svojom ljubavi navodno planira uskoro stati na oltar.

- Moguće je da ću stati na "ludi kamen" uskoro. Sad se nešto dogovaramo oko toga. Počinjemo da živimo zajedno. Mislim da je red bio. Sretna sam! To je jedino što mogu zasad da vam kažem - ispričala je Ksenija uz široki osmjeh u emisiji 'Premijera'.

Podsjetimo, Ksenija je nedavno izbrisala sve fotografije na kojima pozira s kolegicama - Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić, što je potaknula nagađanja da je došlo do raspada popularnog ženskog benda 'Hurricane' koji je u posljednje dvije godine osvojio cijelu regiju. 

Osim zajedničkih fotografija, Ksenija je kasnije obrisala i sve privatne objave. 

- Sve je u redu, naravno. Uklonila je fotografije zbog nekog privatnog razloga, a sve što ima veze s privatnim životom - ne komentiramo - objasnili su PR menadžeri benda za portal IDJTV. 

 

Najčitaniji članci