Obavijesti

Show

Komentari 25

Uspomene: Gordana je objavila fotke s početka veze s Adamom

Uspomene: Gordana je objavila fotke s početka veze s Adamom
4

I dok sitno broje do dolaska prinove u obitelj, Gordana se prisjetila početka veze s Adamom. Na Instagramu je objavila njihove zajedničke fotografije koje su nastale dok su još skrivali svoj odnos

VIDEO

Bivši sudionici sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', Gordana Marelli (38) i Adam Kromer (33), trenutačno su u slatkom iščekivanju. Uskoro bi im se trebalo roditi njihovo prvo zajedničko dijete, a odbrojavanje je polako počelo. 

POGLEDAJTE VIDEO: Goga i Adam uredili stan

Pokretanje videa...

Goga i Adam dovršili uređenje stana, sada se pripremaju za dolazak bebe 01:12

I dok sitno broje do dolaska prinove u obitelj, Gordana se prisjetila početka veze s Adamom. Na Instagramu je objavila njihove zajedničke fotografije koje su nastale dok su još skrivali svoj odnos. 

- Uspomene. Početak naše priče - napisala je Gordana u opis. Objavila je fotografije s odmora na Bledu u Sloveniji. Pratitelji su im u komentarima pisali emotikone srca. 

Goga i Adam počeli odbrojavati: Odabrali su kolica, dan se bliži
Goga i Adam počeli odbrojavati: Odabrali su kolica, dan se bliži

Par je sada fokusiran na dolazak sina, a Goga je na Instagramu priznala kako još uvijek ne zna koje će mu ime nadjenuti. Zatražila je pomoć svojih pratitelja jer je ona prethodno smislila imena za djevojčicu.  Nedavno su uredili stan na Šestinama te se zajedno uselili, a onda su polako počeli kupovati sve sitnice koje im trebaju za bebu. Najprije kolica, a potom se Gordana 'opremila' dječjom odjećom. 

Marelli i Kromer nakon showa imaju veliku podršku svojih pratitelja koje redovito obavještavaju o svojoj svakodnevici i planovima. Neko su vrijeme proveli u Omišu, a  dosad su posjetili Baranju i odsjeli kod Adamove obitelji do uređenja stana. 

Gordana već ima sina (16) iz prethodnog braka, a njezini su je pratitelji na društvenim mrežama jednom prilikom pitali zašto ne objavljuje njegove fotografije. 

- To me dosta ljudi pita. Ni prije showa nisam objavljivala njegove fotografije, on voli privatnosti, a ja to poštujem i ne želim ga izlagati javnosti ni komentarima. Dodala je kako se njezin sin veseli mlađem polubratu. 

 

 

 

 


 

 


 

 



 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin