Obavijesti

Show

Komentari 28

'Uvijek sam za ljubav i dom u kojem vladaju sreća i toplina'

'Uvijek sam za ljubav i dom u kojem vladaju sreća i toplina'
10

Mislim da je biti majka divna stvar u životu, nemjerljiva s bilo čim i nadam se da ću i ja biti jednog dana. Duboko vjerujem da će taj blagoslov za mene doći u pravo vrijeme, smatra Jelena Rozga

VIDEO

Jelena Rozga (41) obožavatelje često “časti” fotografijama u kratkim haljinama, a oni se neprestano pitaju otkud pjevačici tako mladolik izgled.

'Ne opterećujem se što nisam još majka, sve u svoje vrijeme'
'Ne opterećujem se što nisam još majka, sve u svoje vrijeme'

Svakako bih to prepisala genetici. Ali i pazim kako njegujem kožu s obzirom na to da imam problema sa štitnjačom, izjavila je Rozga te dodala kako su njezine odjevne kombinacije stil koji je namijenjen sceni i u kojem se dobro osjeća.

Pokretanje videa...

01:57

U rujnu prošle godine prekinula je vezu sa Stjepanom Hauserom (32), a u kakvim su sada odnosima samo je kratko komentirala.

- Prošlosti je mjesto u prošlosti, tamo se ne vraćam i to ne komentiram - rekla je Jelena. Često se znala naći na meti “hejtera” koji su govorili kako je Stjepan homoseksualac, a lezbijka, no ona se na takve ružne komentare nikad nije osvrtala. Iako je trenutačno slobodna, velika joj je želja postati majkom.

- Mislim da je biti majka divna stvar u životu, nemjerljiva s bilo čim i nadam se da ću i ja biti jednog dana, ali sve važne i bitne stvari u mom životu su se dogodile onda kada im je bilo vrijeme, kada je bilo suđeno i zato se ne opterećujem nego duboko vjerujem da će taj blagoslov za mene doći u pravo vrijeme - smatra, a kako kaže, nema ništa protiv roditeljstva u istospolnim zajednicama,

- Uvijek sam za ljubav i dom u kojem vlada sreća, toplina i zajedništvo, uvijek sam za sretnu obitelj tko god je činio - objašnjava pjevačica.

Frankfurt: Jelena Rozga nastupila u Fraport areni na Hrvatskoj noći

Rozga kao i prethodnih godina, ulazak u Novu godinu proslavit će radno. Nastupa u Crnoj Gori te kaže da očekuje dobru atmosferu i odličnu zabavu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin