Obavijesti

Show

Komentari 0

Uvježbavali scenu: Beadera su skoro priveli jer je 'tukao' curu

Susjeda je prijavila Milivoja Beadera jer je mislila da tuče djevojku, a glumca su umalo priveli jer je s kolegicama vježbao scenu u kojoj tuče Dajanu Čuljak (22)

VIDEO

Prostorija ima velike prozore pored kojih smo Dajana i ja vježbali scenu u kojoj je tučem. Nakon deset minuta netko je odrješito pokucao, opisuje glumac.

Kad je na vratima ugledala policiju, redateljica Senka Bulić (51) ostala je u šoku. Glumac ZKM-a Milivoj Beader (51) u srijedu navečer bio je na probi za novu predstavu “Živjet ćemo bolje” prema tekstu Maje Hrgović.

Mama je Neda Arnerić

U Studiju za suvremeni ples u Preradovićevoj bio je s kolegicama Dajanom Čuljak (22), Natašom Dangubić (40) i redateljicom. Dajana Čuljak, koju gledamo u tinejdžerskoj TV-seriji “Nemoj nikome reći”, u ovoj će predstavi glumiti Beaderovu kćer, a njegovu majku Neda Arnerić.

- Policajac me je sumnjičavo gledao i strogo sa mnom razgovarao. Izveo me je na hodnik i počeo ispitivati. Pokušao sam mu objasniti da nema govora o obiteljskom nasilju, da je to sve bila gluma - kaže Milivoj.

Često glumi grubijane

Policajac mu je uzvratio da je netko od susjeda prijavio da je Dajanu tukao ne samo u studiju, nego da ju je izveo u dvorište i nastavio mlatiti.

Njegovim kolegama sve je bilo beskrajno smiješno jer ga, zbog njegove dobroćudne naravi, prijatelji zovu “plišani medo”. Policajcu je vjerojatno bio sumnjiv zbog opasnog izgleda radi kojeg mu redatelji često daju uloge nasilnika i grubijana. U ovoj predstavi glumi branitelja oboljelog od PTSP-a, a redateljica je željela upozoriti na njihove obiteljske probleme.

- Pokušao sam sve okrenuti na šalu, ali tek mu se to nije svidjelo. Rekao sam mu da je to valjda zato što dobro glumimo i da će mi biti čast pozvati ga na premijeru predstave, no čini mi se da ga je to dodatno naživciralo - opisuje glumac. Dodaje da ne zna hoće li dobiti prekršajnu prijavu. Policija je potvrdila da je njihov djelatnik napravio zapisnik, ali glumca ipak neće prijaviti. 

Policija ipak shvatila

Beadera mnogi pamte po nagrađivanom filmu “Pismo ćaći”, koji govori o njegovu problematičnom odnosu s ocem.

- Pohvalno je što su ljudi postali osjetljivi na obiteljsko nasilje. Kad bih vidio da netko tuče ženu, i ja bih sigurno reagirao - kaže nam Beader.

Beadera su već privodili zbog performansa

Beadera je policija privela 2009. kad je u čast danas pokojnog umjetnika Toma Gotovca ponovio njegov performans “Zagrebe, volim te!” od prije 30-ak godina. Milivoj je, kao i nekoć Tom, gol prošetao ulicama, a onda legao i poljubio tlo na glavnom gradskom trgu. Beadera su priveli, ali ne i prijavili.

Arhiva/Boris Cvjetanović

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin