Obavijesti

Show

Komentari 147

Bojan 'njuškao' Ana-Mariju, a gledatelji vidjeli prvi 'BB penis'

Bojan 'njuškao' Ana-Mariju, a gledatelji vidjeli prvi 'BB penis'
12

Imam ja doma svakakve robe, samo nisam uspjela ponijeti u Big Brother kuću, rekla je Ribica. Rozu haljinu posudila joj je Splićanka Karla Jakelić za party

VIDEO

Iako su natjecatelji Big Brothera sumnjali da će proći ovotjedni 'horor' zadatak, ipak su ga uspješno obavili. Sve dane morali su ignorirati čudne stvari koje su se događale u kući, ali i zaustaviti razna prokletstva.

Ana kao 'Kim BB kuće': Voli isticati svoju bujnu stražnjicu
Ana kao 'Kim BB kuće': Voli isticati svoju bujnu stražnjicu

- Prošli ste tjedni zadatak pa će se 10.000 kuna pridodati vašoj glavnoj nagradi. Kuća je ponovno u normalnom stanju zahvaljujući svima vama - rekao je Big Brother stanarima te im na plazmi pokazao njihov trenutni novčani iznos od 436.500 kuna.

Djevojke su se morale odreći šminke da bi temperatura u kući bila ugodna za život, dečki su se brijali, a svi zajedno odrekli su se cigareta da bi mogli u miru spavati bez zvuka sirena. Kako bi ih dodatno nagradio, Big Brother je stanarima omogućio party uz dostatne zalihe pića.

POLGEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:24

Velikogoričanka Ana-Marija Brdak (31) bilo je posebno 'vesela' od alkohola, a razveselilo ju je i što je Siščanin Bojan Mrđenović (34) bio prisan s njom. Njuškao joj je vrat i grlio ju oko struka, zbog čega se ponovno ponadala da bi njihovo prijateljstvo moglo prerasti u pravu ljubav. 

Dubravku Ujević Veron (47) zanimalo je što se događa između Ana-Marije i Bojana, dok je Velikogoričanka poželjela čak otići iz Big Brother kuće. Ponovila je tu želju nekoliko puta jer je osjetila da je prenaglila s ponašanjem. 

- Smiri se. Odi se tuširati pa ćeš doći k sebi - rekla je Dubravka Ana-Mariji. 

BB Ana-Marija: Bojane, mislila sam da ću imati nešto s tobom
BB Ana-Marija: Bojane, mislila sam da ću imati nešto s tobom

Big Brother je javio stanarima i da je otputovao u austrijski gradić Schladming pa im je ostavio mobitel preko kojeg će komunicirati s njim dok se ne vrati. Lidija Marić Ribica (46) primila se mobitela, a sustanare je razveselila smjelom šljokičastom haljinom koju je obukla za party. 

- Imam ja doma svakakve robe, samo nisam uspjela ponijeti u Big Brother kuću - rekla je Ribica. Rozu haljinu posudila joj je Splićanka Karla Jakelić (20). Konobarica iz Blagorodovca pored Garešnice nedavno se pohvalila i kako ima kćeri koje su gotovo Karline vršnjakinje. Po kćeri Mateu (18) i Ana Mariju (16) često sama ode u disko klub ili kafić.

- Mene zna već cijelo društvo moje djece - pohvalila se Ribica i dodala kako je 'moderna majka'. 

Sve za zadatak: Bojan pristao na provokativno fotografiranje
Sve za zadatak: Bojan pristao na provokativno fotografiranje

Iako su se stanari već tuširali goli u kupaonici Big Brother kuće, sinoć su gledatelji mogli prvi puta vidjeti 'nezamagljeni' penis natjecatelja. Ante Biuk (41) skinuo se ne obazirući se na kamere. 

Posljednjeg stanara iz Donjeg Ogorja, koji je ušao u kuću reality showa, ogorčeni susjed prijavio je policiji zbog razbojništva. Mijo Rađa (84) optužio je Biuka tvrdeći da mu je on šest dana prije ulaska u show ukrao novac, zračnu pušku i popio pola rakije. Prijetio mu je, kako kaže, i vatrenim oružjem.

'Ukrao mi je novac i pušku': BB Anti sudit će zbog razbojstva
'Ukrao mi je novac i pušku': BB Anti sudit će zbog razbojstva

Bojan je pohvalio Alenu Nezirović Anezi (31) da je 'živnula' otkako je otišao Luka Rok Medunović (24) iz showa. 

- Ti si tada komunicirala većinom s njim, a sada si puno veselija i otvorenija prema svima. Ti si sada potpuno druga i bolja osoba od kada ne trčiš za Lukom - rekao je Bojan Anezi. Pjevačicu je to uvrijedilo jer smatra da je time podcijenio ženski rod. 

- Kada muškarac leti za ženom i spava s njom onda je frajer, a za ženu se odmah govori da je k*** i da je nisko pala kada pokaže osjećaje - rekla je Anezi. 

 

Izazovi prihvaćeni? 😁😈 #BigBrother #BB2018 #tajneilazi

A post shared by Big Brother Hrvatska (@bigbrother_hrvatska) on

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja