Obavijesti

Show

Komentari 177

Vampirica Olja: 'Pobacila sam četiri puta, ostala bez supruga i nemam se zašto bojati zatvora'

Vampirica Olja: 'Pobacila sam četiri puta, ostala bez supruga i nemam se zašto bojati zatvora'
5

'Išla bih na put, radila, stalno se nervirala i bila pod stresom. Jednostavno se dogodilo da zbog stresa nisam uspjela iznijeti te trudnoće. Trebala sam mirovati, a ja to nisam mogla s obzirom na obujam posla', otkrila je

VIDEO

Olja Einfalt Mihovilović (58) splitska je slikarica i vlasnica propale firme 'Skandal' kojoj se sudi na splitskom Županijskom sudu za gospodarske malverzacije u iznosu od 17 i pol milijuna kuna, u kojima su navodno sudjelovali ona i njen pokojni suprug, Marko Mihovilović. Javnosti je poznata iz RTL-ovih emisija 'Večera za 5' i showa 'Ljubav je na selu' u kojem se trenutno bori za srce farmera Dragana.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Olja Einfalt podijelila slike iz mladosti 01:26

Naime, splitskoj vampirici Olji suprug je preminuo prije dvije godine. Razbolio se u samo godinu dana, a iako je prestao pušiti deset godina prije smrti, dobio je i karcinom pluća. Ona se nije mogla pomiriti s tim da on odlazi, bila je cijelo vrijeme uz njega. Sve dok nije zatvorio oči vjerovala je da će se izvući, ispričala je za Slobodnu Dalmaciju

- Njegov gubitak sam podnijela grozno. Dugo smo bili u braku. On je moja prva i jedina ljubav. Nije želio da mu se miješam u posao, imao je svoju viziju posla. Davao mi je prostor da se bavim dizajnom i slikarstvom, dok je on vodio brigu o dućanima. Pomalo je bio tvrdoglav - rekla je Olja.

Firma Olje i pokojnog supruga Marka propala je, kako kaže, 2008. godine. 

- Njega je to jako pogodilo. Čak i više nego mene jer nisam toliko bila zaokupljena profitom. Mučilo ga je što je založio stanove roditelja ne bi li spasio što se spasiti da. Obitelj nas je okrivila da smo sve uništili, to ga je užasno grizlo. Prije smrti se promijenio i povukao u sebe - dodala je. 

Olja prije nego se preobrazila u besmrtnu vampiricu: 'Kako sam lijepa bila prošlog stoljeća...'
Olja prije nego se preobrazila u besmrtnu vampiricu: 'Kako sam lijepa bila prošlog stoljeća...'

Olja je sa suprugovom majkom u stalnom kontaktu jer mu je tata umro. Kaže kako su vrlo bliske. 

- To je žena iznad ove sredine. Bori se i ona sama. Živi za svoju unuku, moju kćer - ispričala je. 

Uz sve nevolje koje su ju spopale, vampirica je tijekom zlatnog doba poslovanja 'Skandala' imala četiri spontana pobačaja. Bila je trudna i po nekoliko mjeseci, no nije uspjela iznijeti trudnoće. 

- Išla bih na put, radila, stalno se nervirala i bila pod stresom. Jednostavno se dogodilo da zbog stresa nisam uspjela iznijeti te trudnoće. Trebala sam mirovati, a ja to nisam mogla s obzirom na obujam posla - otkrila je Olja pa zaključila: 

-  Skandal je izrastao u jako veliki sustav gdje smo sami dizajnirali i stvarali cijeli asortiman kojeg je bilo jako puno: muška i ženska odjeća, roba za djecu, veliki broj dućana... Cijelo vrijeme se moralo puno raditi. Nije pretjerano reći da smo doslovno dali svoje živote za tu firmu.

S obzirom na to da je trenutno na sudu zbog pronevjere novca, Olji možda slijedi i zatvorska kazna no, ona kaže kako ju nije strah zatvora. 

- Nije me strah zatvora, jer smatram da me nemaju za što zatvoriti. Nisam se uopće bavila financijama firme, već sam bila okupirana rješavanjem problema u dizajnu i proizvodnji. Ja sam zapravo u cijeloj priči gubitnica! Sve sam izgubila. Uz firmu sam izgubila i muža kojeg sam jako voljela. Nikome nisam napravila zlo. Osjećam strašnu bol i tjeskobu, te neopisivu gorčinu kad se sjetim svega toga - rekla je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 177
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin