Show

Komentari 2

Veliki pomak u suđenju: Britney može sama izabrati odvjetnika

Veliki pomak u suđenju: Britney može sama izabrati odvjetnika

Spears je dosad zastupao Samuel Ingham III, ali pjevačica želi da joj odvjetnik bude Matthew Rosengart. Nada se kako će se izvući iz 'zlostavljajućeg skrbništva' i da će odlučivati o svemu bez oca

Britney Spears (39) sada može sama izabrati odvjetnika kako bi dobila bitku i okončala skrbništvo pod kojim je posljednjih 13 godina, odlučila je to sutkinja Brenda Penny. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

U pokret #FreeBritney uključile su se brojne zvijezde i zahtijevale da se dopusti Britney samostalno voditi svoj život, što je sutkinji predložila i pjevačica, ali je taj zahtjev odbačen. 

Ispričala je nedavno da je njezin tata iskorištavao kontrolu koju ima nad njom te ju nagovorio da ide u mentalnu instituciju protivno volji. Na novom saslušanju sutkinja joj je omogućila da angažira novog odvjetnika kako bi se izvukla iz 'zlostavljajućeg skrbništva' pod kojim je od 2008. godine. Britney je dosad zastupao Samuel Ingham III, ali pjevačica želi da joj odvjetnik bude Matthew Rosengart. 

S obzirom na to da je prošli put od suda tražila da nitko ne upravlja njezinim životom, što je odbijeno, Britney se upitala je li njezin odvjetnik napravio sve što je bilo u njegovoj moći kako bi riješio problem. 

Pjevačica je majka dvoje djece koje je dobila s bivšim suprugom Kevinom Federlineom i nedavno je na saslušanju ispričala da joj je otac kontrolirao svaki aspekt života, uključujući i upotrebu kontracepcijskih pilula, meditacije, s kime se može vjenčati, pa čak i koju boju kuhinjskih ormarića može imati. 

 

Najčitaniji članci