Obavijesti

Show

Komentari 23

Veliko finale: Tko će osvojiti laskavu titulu i 200.000 kuna?

Veliko finale: Tko će osvojiti laskavu titulu i 200.000 kuna?
1

Posljednja emisija donosi najatraktivnije, najzabavnije i najnevjerojatnije nastupe do sada. Od gotovo 400 točaka s audicija, dvanaest najboljih posljednji put stat će na pozornicu 'Supertalenta'

VIDEO

Nakon šest audicijskih i šest polufinalnih emisija te mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo imali priliku upoznati kroz petu sezonu 'Supertalenta', ove nedjelje gledatelje Nove TV očekuje spektakularna završnica showa.

Posljednja emisija donosi najatraktivnije, najzabavnije i najnevjerojatnije nastupe do sada. Od gotovo 400 točaka s audicija, dvanaest najboljih posljednji put stat će na pozornicu Supertalenta i nastupom do zadnjeg daha pokušati uvjeriti gledatelje da su baš oni vrijedni pobjede.

Lorena: Ni u jednom trenutku nisam bila ljubomorna na Doru
Lorena: Ni u jednom trenutku nisam bila ljubomorna na Doru

Osim laskave titule pobjednika pete sezone showa, natjecatelj koji izbori pobjedu osvojit će i vrijednih 200 tisuća kuna.

 

Ma odlični suuuuu @atomigrupa #supertalentHR

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Najveća konkurencija bit će među plesačima od kojih će se za pobjedu boriti Step boys, koji su izvedbom inspiriranom filmom Matrix sve ostavili bez daha, plesna skupina Ritam zona koji su se u polufinalnu pojavili kao mali Avatari i svojom dubokom porukom o zajedništvu, očuvanju prirode i ljubavi osigurali si prolaz u finale. Plesna skupina Atomi iz Goričana broji četiri člana i jednu članicu koji potpuno samostalno izrađuju svjetleće kostime, osmišljavaju koreografiju i organiziraju sve što im je potrebno za nastup, a svojom vještinom ostavili su sve prisutne bez teksta. Plesani, ali i ljubavni partneri Emil i Mateja pokupili su ogromne simpatije žirija i gledatelja, a izveli su točku kakve se ne bi postidjela ni najveća svjetska kazališta. Prijatelji Nina i Marin donijeli su nešto sasvim novo u show svojom plesnom koreografijom u vodi.

Gledatelji ljuti na žiri: 'Opet će u finalu biti samo pjevači...'
Gledatelji ljuti na žiri: 'Opet će u finalu biti samo pjevači...'

Od pjevača u finalu vidjet ćemo najmlađeg, ali i najvećeg Mišinog obožavatelja, Gabrijela Čačića, Antoniu Doru Pleško koja će proživjeti svoje drugo finale, Pavla Anića koji je svojim nastupom i izvedbom sevdaha do suza dirnuo čak i one koji ne slušaju taj žanr glazbe te sestre Ramljak koje su toliko emotivno proživjele svoju izvedbu ne ostavivši nikoga ravnodušnim.

 

Sestre su ipak pobjedile braću. #supertalentHR @annamariaramljak @ramljakdarija

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr) on

Virtuoz Martin Kutnar koji je postao prvi finalist nadmašio je sebe u polufinalnoj emisiji, a hoće li tako biti i u finalu, ostaje nam za vidjeti. Sjajni dečki iz Međimurja, Scifielity orchestra rasplesali su studio svojim sjajnim mash-upovima, a neki članovi žirija odlučili su čak preseliti se u njihov grad. Slovenski dvojac poznat pod imenom Flipping art, Luka Avguštin i Timotej Nuč doslovno su letjeli po pozornici Supertalenta. U polufinalu skakali s podesta visokog dva i pol metra te otkrili da za finale pripremaju još atraktivnije i opasnije trikove.

'Ne valja vam Sarah koja mrda guzom, a ni pobožne pjevačice'
'Ne valja vam Sarah koja mrda guzom, a ni pobožne pjevačice'

Što mislite, tko će odnijeti pobjedu? Svoje mišljenje pišite u komentarima.

 

Na kioscima ne propustite novi broj omiljenog magazina JoomBoos Videostar s s MEGA poklonom: Prvi Youtuberski kalendar! Zabavite se uz genijalne kvizove, na zidove okačite postere omiljenih zvijezda i ne propustite niti jedan važni dan uz novi youtuberski kalendar!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin