Obavijesti

Show

Komentari 12

Vergara odustala od drame i postala slavna, a supruga je upoznala dok je bila zaručena

Vergara odustala od drame i postala slavna, a supruga je upoznala dok je bila zaručena
12

Fatalna Sofia oduševljava milijune diljem svijeta atraktivnim izgledom iako će iduće godine napuniti 50. Kolumbijski geni su, prema njezinu mišljenju, odgovorni za vitku liniju

VIDEO

Kolumbijsko-američka glumica, producentica, voditeljica i model Sofia Vergara na sceni je već desetljećima. Ono što joj milijuni obožavatelja često predbacuju jest činjenica kako uspješno 'izbjegava' starenje, a na vitkoj liniji mogu joj pozavidjeti i upola mlađe dame. Tajna je u raznovrsnoj prehrani i redovitom treniranju, a za dio dobrog izgleda zaslužni su i, kako ona tvrdi, savršeni geni. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Sofia Vergara 01:03

Vergara je oduvijek bila ljepotica, govorili su joj da je najljepša u obitelji. Prvi put se na televiziji pojavila sa 17 godina i to u reklami za Pepsi, a kasnije je radila na emisijama 'Fuera de Serie' i 'A Que No Te Atreves'. 

Vergara se preselila u Miami, gdje su je zamijetili fotografi i dali joj posao u modelingu. Njezina ljubav ipak je bila glupa pa je 2002. igrala u 'Big Trouble', a godinu dana kasnije u 'Chasing Papi', što su bili njezini prvi filmovi na engleskom jeziku. Nakon toga stekla je svjetsku slavu.

Uloga u seriji 'Modern Family' u kojoj je utjelovila Gloriju Delgado, donijela joj je brojne nagrade i postala je priznata glumica. Sitcom se prikazivao na ABC televiziji i automatski je postao hit. Ulogu u seriji dobila je jer je odustala od uloge u drami 'The Paperboy', što se ispostavilo ako najbolja glumačka odluka u karijeri.

2014. godina svrstana je kao 32. najmoćnija žena na svijetu prema Forbesu, ali i u 50 najljepših žena na svijetu prema magazinu People. Glumica se udavala dva puta; 1991. i 2015. Prije 31 godinu za Joea Gonzaleza, s kojim je dvije godine bila u braku i rodila je sina Manola. Ljubavna idila nije potrajala jer su se razišli godinu dana nakon rođenja djeteta. Udala se za njega jer je bio njezina srednjoškolska ljubav, a imala je 18 godina. 

Prije šest godina sudbonosno 'da' rekla je još jednom Joeu, ovoga puta Joeu Manganiellu (44). Par se službeno upoznao u svibnju 2014. godine na gala večeri u Bijeloj kući, no ona je tada još uvijek bila zaručena za Nicka Loeba. Joe je odmah uočio prezgodnu glumicu, a i sam je priznao da nije mogao skinuti pogled s nje. 

- Nosila je tu haljinu koja joj je stajala savršeno - rekao je. 

PIXSELL

Nije joj prišao jer je bila zaručena, ali mu je u toku večeri prišao njezin kolega sa seta 'Moderne obitelji'  rekao mu da ga Sofia želi pozdraviti.

- Sofia čiji je zaručnik također ovdje na zabavi? - upitao ga je Joe, a Ferguson je dodao: 'Ona je samo tvoj veliki fan. Htjela se doći upoznati'. Joe je pristao, porazgovarao sa Sofijom, ali nije tražio njezin broj.

Sofia Vergara guzom pokušala zdrobiti orah: Stvarno je boljelo
Sofia Vergara guzom pokušala  zdrobiti orah: Stvarno je boljelo

Kroz nekoliko tjedana ona je javno priznala da je prekinula zaruke, a Joe je onda preko Fergusona tražio njezin broj. Izašli su na spoj i sve je teklo poprilično brzo. Uselili su u zajednički stan, a u prosincu je Joe kleknuo tijekom romantičnog odmora na Havajima. Krajem studenog 2015. par se vjenčao na glamuroznoj ceremoniji na Floridi pred 400 uzvanika.

Instagram
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...