Obavijesti

Show

Komentari 98

Vergara radila kao model, bila na sudu s bivšim zbog svojih embrija, sada je u narko kartelu

Vergara radila kao model, bila na sudu s bivšim zbog svojih embrija, sada je u narko kartelu
9

Prvu ulogu ostvarila je u telenoveli 'Acapulco', kasnije je bila voditeljica nekoliko talk-showova, a pojavila se i u 'Baywatchu'. Kolumbijska diva je postala popularna 2009. godine po ulozi Glorije Delgado u seriji 'Moderna obitelj'

VIDEO

Glumica Sofia Vergara odrasla je u kolumbijskom gradu Barranquilli u katoličkoj obitelji. Otac joj je bio stočar, majka kućanica, a danas je jedna od najpopularnijih glumica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Sofia Vergara 01:03

Na lokalnoj plaži zamijetio ju je fotograf i u njoj vidio potencijal, a ubrzo je postala model. Godine 1998. nakon što je tijekom neuspjelog pokušaja otmice ubijen njezin brat, cijela njezina obitelj novi je život potražila u Miamiju.

Vergara je odlučila baviti se glumom u trenutku dok je studirala stomatologiju u Kolumbiji, a prvi put se na ekranu pojavila u reklami za Pepsi za španjolsko tržište kada je imala 17 godina. Danas slavi 50. rođendan. 

Prvu ulogu ostvarila je u telenoveli 'Acapulco', kasnije je bila voditeljica nekoliko talk-showova, a pojavila se i u 'Baywatchu'. Kolumbijska diva je postala popularna 2009. godine po ulozi Glorije Delgado u seriji 'Moderna obitelj'.

Njenom mladenačkom izgledu mnogi su oduvijek zavidjeli, a upravo zbog toga za njom su žudjeli brojni muškarci.

Tom Cruise htio je biti svećenik, scijentologija mu uništila dva braka, a ženi je svašta branio
Tom Cruise htio je biti svećenik, scijentologija mu uništila dva braka, a ženi je svašta branio

Sofija se 1990. udala sa samo 18 godina za svoju srednjoškolsku ljubav Joea Gonzaleza. Dvije godine nakon rodila je sina Manola (30), a razveli su se nakon godinu dana. 

The 69th Emmy Awards - Arrivals

Prošle godine je pobijedila u sudskom sporu s bivšim dečkom Nickom Loebom (46). Sud u Los Angelesu odbio je posljednju žalbu bivšeg zaručnika poznate glumice, u kojoj je tražio da može bez njezine dozvole koristiti zamrznute embrije koje su 'stvorili' u doba dok su još bili zajedno. 

63rd Annual Primetime Emmy Awards - Press Room - Los Angeles

Prije nego što su prekinuli, Sofija i Nick dali su zamrznuti dva ženska embrija koja je trebala roditi surogat majka. Loeb je godinama inzistirao da embriji pripadnu njemu jer je htio da se dijete rodi i nakon prekida s glumicom. 

Lindsay Lohan bila je na vrhu, potrošila 35 mil. kn u godini a onda je propala zbog ovisnosti
Lindsay Lohan bila je na vrhu, potrošila 35 mil. kn u godini a onda je propala zbog ovisnosti

U srpnju 2014. upoznala je Joea Manganiella (45), a već šest mjeseci nakon su se zaručili. Njihovo vjenčanje bilo je u Palm Beachu na Floridi 21. studenog 2015. Kako je svojedobno rekla, tek je jedna stvar zbog koje žali u životu - to što se s četiri godine mlađim Manganiellom nije ranije susrela.

PIXSELL

Joe je priznao jednom prilikom kako mu je bilo neugodno upoznati se sa Sofijom, jer je bio opčinjen njezinom ljepotom. 

Nedavno je izašla vijest da će glumiti glavnu ulogu u Netflixovoj seriji 'Griselda'. U seriji će utjeloviti zloglasnu trgovkinju drogom Griseldu Blanco, koja je stvorila jedan od najprofitabilnijih narko-kartela u povijesti.

First look at Sofia Vergara as Colombian drug lord Griselda Blanco for the upcoming Netflix TV miniseries "Griselda."

Od 2020. Sofia je članica žirija u talent showu 'America's got talent' uz Heidi Klum (49), Howieja Mandela (66) i Simona Cowella (62).

- Kako sam uspjela? Pa vrlo mlada sam postala majka i to mi je najvažnija stvar u životu. Drugi su se imali vremena zabavljati, izlaziti, partijati, ali ja to vrijeme nisam imala. Samo sam radila, radila i radila - rekla je svojedobno zanosna glumica.

Pixsell

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina