Show

Komentari 44

Victoria iz teretane izašla ljuta i natečena: Problemi u braku?

Victoria iz teretane izašla ljuta i natečena: Problemi u braku?

Ne mislim za sebe da sam lijepa. Apsolutno ne. Trudim se izvući najbolje što mogu od onoga što imam. Vidim svoje nedostatke i nesavršenosti i samo se nasmijem i prihvatim ih, rekla je Victoria Beckham

Bivša pjevačica i modna dizajnerica Victoria Beckham (45) bila je u ponedjeljak u londonskoj teretani u ležernom sportskom izdanju što su lokalni paparazzi jedva dočekali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Suprugu bivšeg nogometaša Davida Beckhama (44) 'ulovili' su bez šminke nakon dvosatnog odrađenog treninga. Na sebi je imala gornji dio trenirke i tajice, a šiltericom nije uspjela sakriti lice od znatiželjnih pogleda.

Iz teretane je izjurila natečenog lica i zabrinutog pogleda pa je opet potaknula sve glasnija šuškanja kako joj u braku s Davidom 'ne cvjetaju ruže'. Par je sve više razdvojen i posvećen svojim hobijima. 

Gospođa Beckham inače je poznata kao velika ljubiteljica teretane, a, kako kaže, trudi se izgledati što bolje. 

- Ne mislim za sebe da sam lijepa. Apsolutno ne. Trudim se izvući najbolje što mogu od onoga što imam. Vidim svoje nedostatke i nesavršenosti i samo se nasmijem i prihvatim ih. No, dugo mi je trebalo da dođem do takvog stanja - priznala je u siječnju za časopis Harper's Bazaar. 

David i Victoria u turbulentnom su braku od 1999., a imaju sinove Brooklyna (20), Romea (17), Cruza (14) i kći Harper (8).

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

 

 

Najčitaniji članci