Show

Komentari 41

VIDEO Emotivna Anđa Marić napravila prve korake: Sedam godina mi je tijelo bilo smrznuto

VIDEO Emotivna Anđa Marić napravila prve korake: Sedam godina mi je tijelo bilo smrznuto

Prije devet godina saznala je da boluje od multiple skleroze, autoimune bolesti središnjeg živčanog sustava. Liječnici su je od tad uvjeravali kako će joj biti i gore, no nije se predala

Glazbenica Anđa Marić (45) već godinama boluje od multiple skleroze, a sada je objavila video s terapije i pohvalila se svojim prvim samostalnim koracima nakon sedam godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Inače doživjela sam pravo renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake nakon sedam godina bivanja u okovima svog tijela smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću… - napisala je Anđa.

U komentarima ispod videa mnogi su joj pružili podršku te poručili da se vesele njenom napretku.

Podsjećamo, Marić se od 2012. godine bori s multiplom sklerozom. Liječničke prognoze nisu bile optimistične za Anđu, ali nije gubila optimizam čak ni kad je zbog bolesti ponovno morala učiti hodati i govoriti.

- Kada sam ja dijagnosticirana 2012., rekli su mi: 'Gospođo, morate se pomiriti s tim da ćete najkasnije 2014. biti u kolicima'. Ja sam rekla 'ne' i to je u meni probudilo ogroman inat. Ja živim na 3. katu bez lifta, svih 9 godina - rekla je Marić prošle godine.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Najčitaniji članci