Show

Komentari 9

VIDEO Konstrakta postala hit zbog nastupa s ručnikom u ruci

VIDEO Konstrakta postala hit zbog nastupa s ručnikom u ruci

Konstrakta je ovim potezom privukla i europsku publiku, a trenutačno je 15. na kladionicama za pobjednicu Eurosonga i predviđa se da će ući u finale

O nastupu srpske predstavnice na Eurosongu koji je izvela na jednom događaju u Izraelu bruje društvene mreže. Pjevačica Konstrakta (43) je na pozornicu donijela nekoliko ručnika koje je bacala po podu kao dio performansa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon nastupa pjevačica je počela skupljati ručnike s pozornice, a publika se iznenadila i nasmijala kada je otkrila da ih je uzela iz hotela.

- Iz hotela su, moram ih vratiti - rekla je Konstrakta, a njena izjava postala je hit na Twitteru.

- Ali Konstrakta koja je donijela ručnike iz hotela za nastup u Izraelu pa ih bacala po sceni i na kraju nastupa rekla 'moram ih vratiti, uzela sam ih iz hotela', kraljica - napisao je korisnik Twittera.

- Konstrakta koja kaže da 'mora pokupiti ručnike jer su iz hotela' dok ih sakuplja nakon njenog nastupa. Volim ovu ženu - komentirao je korisnik.

Konstrakta je ovim potezom privukla i europsku publiku, a trenutačno je 15. na kladionicama za pobjednicu Eurosonga i predviđa se da će ući u finale.