Obavijesti

Show

Komentari 67

Vidoviti Milan dobro zna koga će sljedećeg ljubiti Severina

Vidoviti Milan dobro zna koga će sljedećeg ljubiti Severina
4

NOVA PROROČANSTVA ‘Srpski vidovnjak’ je uvjeren da će ga prepoznati lovci na talente i da će osvojiti Hollywood. Kad će se to dogoditi samo je pitanje vremena

VIDEO

Znao sam i prije da će završiti s gradonačelnikom jer je njezin život vezan uz Milane. Severinin novi muškarac je Milan Bandić, rekao je samoproglašeni prorok Milan Radonjić (36) poznatiji kao Vidoviti Milan prije nastupa u zagrebačkom klubu KSET. 

Nekadašnji čistač ulica, konobar, građevinski radnik i zvijezda televizijskog tarot showa predstavu je započeo spektakularno. Do pozornice se probijao prerušen u faraona. U jednom trenutku se spotaknuo i tresnuo na pod porušivši nekoliko stolova. 
Uz proricanje budućnosti i hodanja u klubu s dječjim svjetlosnim mačem, posjetitelje je zadivio i putovanjem u drugu dimenziju. Prvo je stavio naočale na čijim su staklima nacrtani listovi marihuane, a onda je kroz njega progovorio predstavnik izvanzemaljske rase koja nadzire Zemljane i želi nas iskorijeniti.


- Nastojimo sve muškarce okrenuti prema istom spolu jer će tada zbog zanemarivanja žena i manjka beba ljudska vrsta izumrijeti - objasnio je “stranac” iz Milanovih usta fenomen porasta homoseksualizma. 

Razlozi zašto Milana više ne možemo vidjeti na ekranima ipak su ovozemaljski.


- Ne dobivam honorare, a svi ti ljudi koji na televizijama proriču budućnost su varalice. Ovaj show sam napravio da ih izvrgnem ruglu - rekao je Milan. Dodaje kako publika izvrsno reagira na predstavu te je opisuju kao zarazu virusom smijeha. 

Milan koji je još u majčinoj utrobi znao da će biti vidovnjak kaže da će se posljednji film o Jamesu Bondu snimiti 3250. godine i da će tada Mišo Kovač ponovno biti zvijezda jer će se nakon smrti reinkarnirati.  

Vidoviti Milan čistio ulice, bio je konobar i građevinac

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...