Show

Komentari 79

Violinistica: 'Bog me iscijelio pa ne moram mijenjati silikone...'

Violinistica: 'Bog me iscijelio pa ne moram mijenjati silikone...'

Sad nosi košaricu 'F', tj. 'sedmicu'. Da je pristala na zahvat koji su joj predložili s 800 mililitara silikona, imala bi 'peticu', s čime Bianca nikako nije bila sretna...

Nakon što je ozlijedila silikonske grudi tuširajući se, Bianca Julia Josephine Kolompar (45) bila je na mukama. Estetski kirurzi su joj rekli da pod hitno mora promijeniti implantate.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tu su počele muke za glazbenicu. Estetski kirurg kod kojeg je prije osam godina povećala grudi i stavila 1050 mililitara silikona joj je rekao, ispričala nam je tad, da više ne radi tako velike silikone.

Htio joj je, tvrdi Bianca, staviti silikone od 800 mililitara, što je za dva broja manje od njenih sadašnjih grudi. Sad nosi košaricu 'F', tj. 'sedmicu'. Da je pristala na zahvat koji su joj predložili s 800 mililitara silikona, imala bi 'peticu', s čime Bianca nikako nije bila sretna.

- Sve godine normalno funkcioniram, ne bole me leđa. Ja bih dodala novac za operaciju samo da budu iste ili veće čak broj, da mi budu lijepe i čvrste kad nosim korzete, koje obožavam, jer sam i rodila - rekla nam je tad Bianca, koja je u međuvremenu u inozemstvu našla još veće silikone, od 1200 mililitara, odnosno 'osmicu', što bi je stajalo 60.000 kuna, a koje bi izradili samo za nju.

Sad je u potrazi za kirurgom koji će joj staviti tako velike silikone. Njenim mukama zasad, izgleda, došao je kraj.

- Otišla sam na magnetsku rezonancu. Sve je OK s grudima i implantatima, tako da mogu reći da je Bog velik i čudesno me iscijelio. Po nalazima, nije potrebno zasad mijenjati implantate - kaže nam presretna Bianca. Ipak, zbog sigurnosti i zdravlja na jesen će pokušati napraviti operaciju zamjene silikona jer ranije ne može zbog vrućina.

Najčitaniji članci