Show

Komentari 4

Virus sve stopirao, ali Bregović najavljuje blagdanski koncert

Virus sve stopirao, ali Bregović najavljuje blagdanski koncert

Bregović u 2021. već ima najavljene koncerte u Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumunjskoj... No ostaje za vidjeti koji će se od njih zaista i uspjeti realizirati

Aktualna kalendarska godina za glazbenu je industriju bila katastrofalna. Koncerata naravno nema, a s njima ni glavnine prihoda pa već mjesecima slušamo jadikovke estradnjaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedan od onih čije je financijsko zaleđe ipak preveliko da bi ga korona virus potresao je svakako Goran Bregović (70), no on ionako ima namjeru nastupati do kraja godine.

Na svojim službenim stranicama Brega je već najavio kako 26. prosinca ima zakazan koncert sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane u Moskvi u 'Music Media Dome' na događaju pod nazivom 'Novogodišnji maskarad'.

U komentarima glazbeniku pišu kako ga jedva čekaju vidjeti te da je vrijeme za muziku. Pozivaju ga i u razne druge dijelove svijeta, a Bregović u 2021. već ima najavljene koncerte u Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumunjskoj... No ostaje za vidjeti koji će se od njih zaista i uspjeti realizirati. 

 

Najčitaniji članci