Obavijesti

Show

Komentari 145

Vitasović u teškoj situaciji: Rekli su mi neka odem skupljati boce

Vitasović u teškoj situaciji: Rekli su mi neka odem skupljati boce
4

Zbog pandemije korona virusa glazbenik koji je već više od četiri desetljeća na sceni kaže kako nije zapjevao skoro deset mjeseci, a glazba je njegov život

VIDEO

Ne mogu nikoga zvati niti se može mene zvati dok ne platim dva računa. Koliko novca? To je isključivo moja stvar, kaže nam Alen Vitasović (52).

POGLEDAJTE VIDEO: Vitasović bez prihoda

Pokretanje videa...

Vitasović 01:24

Priznaje da su ga pogodili negativni komentari koje čita o sebi na društvenim mrežama. No trudi se ne razmišljati o tome.

- Bez ikakvih prihoda sam, a imam dvoje djece koje treba školovati. Govore mi da sadim krumpire, a na pozornici sam više od 45 godina. Brao sam krumpire i masline, pomagao sam ocu i susjedima cijeli svoj život, ali to nije moj posao. To nije ono što radim. Netko mi je rekao i da skupljam boce. To su neki hejteri koji ne razumiju tko sam i što radim - zaključio je Vitasović, koji se fokusirao na pisanje pjesama.

Istarski glazbenik izbacio je novi hit 'Zaprli su mi oštarije'. Spot su snimali u njegovim rodnim Orbanićima u Istri, gdje i živi u obiteljskoj kući. U spotu neregistriranim autom ulazi u zatvoreni kafić, zbog čega žali.

Alen Vitasović: 'Režije su velike, a kćeri ne mogu platiti studij...'
Alen Vitasović: 'Režije su velike, a kćeri ne mogu platiti studij...'

- To je autorska pjesma bazirana na snimci od prije nekoliko mjeseci kad su me u očajničkom stanju snimili kako kukam jer nam zatvaraju kafiće. Ja sam se tad samo zafrkavao. Nažalost, pjesma je taman pogođena za ovo vrijeme kad su zatvorili kafiće, iako meni ne pada teško to, nego što su zatvorena ljudska srca, što su se ljudi otuđili. Nisam bio na pozornici od ožujka, gotovo deset mjeseci, a to mi je život - rekao nam je Vitasović.

Istaknuo je kako ne podcjenjuje pandemiju korona virusa, ali epidemiološke mjere, smatra, donose nesposobni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 145
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin