Show

Komentari 137

Vlatka Pokos objavila fotke u badiću: 'Nikad neću biti kao one plastične nakaze iz Photoshopa'

Vlatka Pokos objavila fotke u badiću: 'Nikad neću biti kao one plastične nakaze iz Photoshopa'

Vlatka je poslušala savjete prijatelja da bi trebala više biti prisutna na društvenim mrežama, pa je objavila stare slike u kupaćem kostimu. Otkrila je i svoj stav o plastičnim operacijama i Photoshopu

Pjevačica Vlatka Pokos (51) iznenadila je svoje Instagram pratitelje starim fotkama sa ljetovanja na Karibima. Ispod objave napisala je poduži opis u kojem objašnjava kako se nosi sa starenjem i zašto nikad neće biti 'plastična nakaza'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ove fotografije su privatne i nikad dosad objavljivane. Starijeg su datuma ali uvijek vrijedi prisjetiti se lijepih mjesta koja smo posjetili, zar ne? - započela je Pokos. 

- Mnogi ljudi mi se javljaju i govore da bih trebala biti više prisutna na Instagramu pa ću to i učiniti. U poplavi plastike i umjetnog izgleda, ponosna sam na svoju prirodnost. - rekla je Pokos o plastičnim operacijama i dodala:

- Imam pozitivan odnos prema životu, sazrijevanju i promjenama koje donose godine. Činim sve da živim zdravo i usporim znakove starenja ali nikad se neću pretvoriti u plastičnu nakazu iz photoshopa - obećala je Vlatka.

Podsjetimo, Vlatka već neko vrijeme živi i radi u Kanadi, a nakon 13 godina duge sudske bitke oslobođena je tužbe protiv sina bivšeg supruga Josipa Radeljaka (77). Sin Leo je tražio da Vlatka vrati 306.190 kuna potrošenih tijekom braka s njegovim ocem. Vlatka je presudom oslobođena tužbe, a Leo je morao platiti 44.375 kuna sudskih troškova.

Najčitaniji članci