Show

Komentari 7

Voditelj Ivan Vukušić odgovorio je na škakljivo pitanje o vezi sa suprugom Gorana Ivaniševića

Voditelj Ivan Vukušić odgovorio je na škakljivo pitanje o vezi sa suprugom Gorana Ivaniševića

Ivan Vukušić gostovao je u showu Tatjane Jurić, koja ga je ispitivala šesnaest paprenih pitanja o bivšim ljubavima, njegovom ponašanju prema curama i prijateljstvu s Goranom s čijom je suprugom bio u vezi

Voditelj Ivan Vukušić (39) u showu Tatjane Jurić (39) 'Skip or beep' progovorio je o bivšim ljubavima, prebolijevanju i fazama kroz koje većina ljudi prođe. Tatjana ga je upitala u koliko je situacija shvatio da je bio 'kreten'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U jako puno njih, u grozno puno njih. Debil si, ego ti je poremetio sve. Nije čak ni ego, ima tu genetike, temperamenta, od kuda dolaziš, ima svega. Dok ne skužiš da je zapravo poanta da sam sa sobom to središ. Znaš da si solo kriv, ali ono što verbaliziraš je glupo, ružno, tražiš krivca u nekome, a zapravo sam sa sobom trebaš malo meditirati, povući se u osamu i doći sebi - ispričao je.

Vukušić je dobar prijatelj s tenisačem Goranom Ivaniševićem (49), a nekada je bio u vezi s njegovom sadašnjom suprugom Nives (39), pa je Tatjana iskoristila trenutak i pitala jesu li razmijenili iskustva:

- Nismo, iako nije da nismo imali prilika. Valjda su gospoda u nama pobijedila - odgovorio je Ivan.

Voditelj je otkrio kako su mu nakon nekih veza trebale godine da prebrodi staru ljubav.

- Ma to je, mislim, uvijek aktualno. Pjesma, scena, gradovi, mjesta, slike, boje, okusi, mirisi, jela, sve te može zaflešati. Ne tako da ne znam gdje sam ili da mi nešto nije jasno, ali podsjetnik je uvijek tu na ono što si prošao - zaključio je.

Potvrdio je kako je trenutno 'u ljubavi', te rekao što misli o varanju u vezi.

- Nema varanja. Varanje je kao pojam rezerviran za one rokerske dijelove života. Ili si u vezi ili imaš rock'n'roll. Ne ići stalno iz veze u vezu. Preporučam rock'n'roll za mentalnu higijenu, za malo nadoći - rekao je, odgovorio je i kada se prema njegovom mišljenju prevara oprašta:

- Kada ti nije stalo. Mislim da je lakše oprostiti kada ti nije stalo, kad si s nekim u odnosu, ali nije zapravo to to.

Najčitaniji članci