Show

Komentari 9

Voditeljica HRT-ove 'Škole na trećem' završila na Hitnoj: 'Ljudi, mjerite si tlak!'

Voditeljica HRT-ove 'Škole na trećem' završila na Hitnoj: 'Ljudi, mjerite si tlak!'

Ljudi, mjerite tlak! Naime, živjela sam u uvjerenju kako ću doživotno imati niski, mladenački tlak. Nisam ni prepoznala sve simptome. Pripisivala sam ih stresu, umoru, koroni, potresu. I sve to ide u paketu, napisla je

Urednica i voditeljica na HRT-u Maja Njirjak završila je u bolnici zbog problema s visokim tlakom.

POGLEDAJTE VIDEO

- Ljudi, mjerite tlak! Naime, živjela sam u uvjerenju kako ću doživotno imati niski, mladenački tlak. Nisam ni prepoznala sve simptome. Pripisivala sam ih stresu, umoru, koroni, potresu. I sve to ide u paketu, ali tijelo se borilo na svoj način. U petak sam završila na Hitnom prijemu bolnice Sveti duh gdje su nakon 210 izmjerili 190/125 - započela je objavu.

- Nabrojala sam 70 pacijenata samo u tom periodu. Skidam kapu svakom članu medicinskog osoblja koje je radilo između 18 i 23:30 tog dana. Hvala im što su mi pomogli i dali terapiju. Danas sam dobila na 24 sata novog frenda, Holter mu je ime. I ne, nije cool modni dodatak, iako ima zgodnu torbicu. Ljudi te na cesti i u tramvaju u pravilu gledaju kao da si 'bombaš'. Čuvajte se i obratite pozornost na sve simptome tlaka! - napisala je voditeljica na društvenim mrežama.

Najčitaniji članci