Obavijesti

Show

Komentari 13

Voditeljici je bus skoro otkinuo ruku: Deu čeka nova operacija

Voditeljici je bus skoro otkinuo ruku: Deu čeka nova operacija
14

Kako prenose srpski mediji, voditeljica jutarnjeg programa i dalje se nalazi na intenzivnoj, a čeka je još jedna operacije ruke. Ona je potrebna kako bi ju Dea ponovno mogla početi koristiti

VIDEO

Čeka je još jedna operacija ruke da bi to sve bilo povezano, kao i dodatne fizikalne terapije, ali ovo je prvi znak ne samo da joj je sačuvana ruka, već i to da će najvjerojatnije moći koristiti, otkrio je izvor blizak Dei Đurđević (27).

Pokretanje videa...

00:57

Kako donose srpski mediji, voditeljica jutarnjeg programa i dalje se nalazi na intenzivnoj njezi, a čeka je još jedna operacije ruke.

Voditeljica TV Pinka početkom veljače doživjela je tešku prometnu nesreću kod bolnice 'Dr. Dragiša Mišović' u Beogradu. Lakše se sudarila s drugim automobilom, a kad je izašla iz vozila kako bi se dogovorila s drugim vozačem, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku.

Nakon nekoliko teških operacija, liječnici su joj uspjeli prišiti ruku, ali ona s njom još uvijek ne može normalno funkcionirati.

Specijalist Marko Bumbaširević nakon posljednje operacije komentirao je njezino stanje i naglasio da je, bez obzira na to koliko su teške njezine ozljede, vrlo zadovoljan Deinim oporavkom. 

Dea: Hvala Bogu da sam živa Njezin dečko: Najgore je prošlo
Dea: Hvala Bogu da sam živa Njezin dečko: Najgore je prošlo

- Dea izgleda odlično. Rekli smo joj što se dogodilo i dobro je podnijela saznanje da joj je u jednom trenutku bila iščupana ruka. Ona je jaka i zdrava žena i nadam se da će oporavak proći u najboljem mogućem redu. Ne žali se na bolove - rekao je nedavno Bumbaširević. Zabrinuta je bila i njezina majka Nena.

Instagram

- Bila sam očajna kad sam saznala za nesreću, luda. Cijeli svijet mi se srušio, ali hvala Bogu, sve je to sad daleko iza nas. Rekli su mi: 'Što si to rodila? Pa ta djevojka suzu nije pustila od trenutka kad joj se to dogodilo - otkrila je majka stradale voditeljice za srpski Telegraf

Pratite nas na našem Instagram profilu!

PRINC HARRY ŠOKIRAO, NIKAD GA NISU VIDJELI TAKVOG: Podivljao je i izgubio živce na ručku s Meghan 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin