Obavijesti

Show

Komentari 59

Vole modnu pistu, putovanja, avanture i savršene muškarce

Vole modnu pistu, putovanja, avanture i savršene muškarce
1

Aleksandra je po zanimanju kulturologica i marketinška menadžerica, Daisy voli neplanirano putovati, a Ivana za sebe kaže da je pozitivna i komunikativna

VIDEO

Beograđanka Aleksandra Mitrović (24) dobro razumije kako je teško naći pravu ljubav u svijetu glamura, a ponajviše kad ti je život neprestano u koferima. Upravo iz tog razloga traži partnera na kojeg će se moći osloniti, kojem će vjerovati, koji će uvijek biti tu za nju i kojem može vjerovati.

Ta svestrana djevojka po zanimanju je kulturologica i marketinška menadžerica, zna svirati flautu, a najviše voli izazove tako da će sigurno biti opasna konkurentica ostalim djevojkama. Uspješnu manekensku karijeru može zahvaliti svom ugodnom karakteru jer iskreno priznaje da se ne voli svađati. Kad god je u prilici, čita knjige, meditira i druži se s dragim prijateljima.

Daisy Zaccarin (24) jedna je od onih osoba koje vas osvoje na prvu. Za sebe kaže da voli neplanirano putovati, što se čini kao da joj je oduvijek bilo predodređeno. Ta uvijek nasmijana i skromna djevojka po zanimanju je programerka, dolazi iz Slovenije, no rođena je u Italiji, odrastala je pokraj Kopra s bakom, a danas s njom živi u Medulinu.

I ne radi ondje, nego u Ljubljani! Kad god može, naravno putuje, a o svojim avanturama piše blog. Pomalo sramežljivo otkriva kako bi je idealan muškarac mogao osvojiti osmijehom. Pri odabiru budućeg partnera jako joj je važno da mogu razgovarati o svemu te je otkrila kako nikad ne bi mogla biti s osobom koja misli da je uvijek u pravu. A možda i nije dobro previše proturječiti naizgled krhkoj Daisiy - jer ipak je trenirala karate. 

Voditeljica fitness centra Ivana Milat (38) voli adrenalin pa je prijava u show 'Gospodin Savršeni' bio izazov koji nije željela propustiti. Rođena je u Dubrovniku, odrasla na Korčuli, a živi u Zagrebu. Ima sestru blizanku i brata i u odličnim je odnosima i s njima i s roditeljima. Za sebe kaže da je pozitivna i komunikativna pa će sigurno provesti nezaboravne trenutke u showu.

U slobodno vrijeme ide na badminton i rolanje, a zbog svih tih aktivnosti uistinu se može pohvaliti besprijekornom linijom. U šali kaže da bi voljela partnera koji ne priča puno jer ona to voli najviše raditi. Tradicionalnih je svjetonazora i vjeruje u ljubav, a njezin bi je savršeni muškarac mogao osvojiti iskrenošću. Zauzvrat, ona će uvijek biti njegova najveća potpora.

VIDI OVO! Neki su puni sebe, a neki ljubomorni: Ovih 6 znakova zodijaka potajno mrze sve oko sebe, jeste li vi jedan od njih?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin