Show

Komentari 1

Vraćaju se Živi mrtvaci: 'Izašla' snimka uvježbavanja scenarija

Vraćaju se Živi mrtvaci: 'Izašla' snimka uvježbavanja scenarija

U ovih šest novih epizoda, preživjeli se pokušavaju osoviti na noge nakon razaranja koje su Šaptači ostavili iza sebe. Godine borbe ostavile su traga i traume iz prošlosti isplivavaju na površinu...

Premijera produžene 10. sezone serije 'Živi mrtvaci' od šest novih epizoda premijerno će se prikazati 1. ožujka 2021. na kanalu FOX. U ovim epizodama gostuju, između ostalih, glumci Robert Patrick kao Mays, Hilarie Burton Morgan kao Lucille i Okea Eme-Akwari kao Elijah.

FOX je također izdao novu snimku uvježbavanja scenarija iz jedne od novih epizoda s Rossom Marquandom, Sethom Gilliamom, Robertom Patrickom i Joshom McDermittom kao pripovjedačem.

U zadnjoj epizodi serije Živi mrtvaci, svjedočili smo padu Alphe (Samantha Morton) i kraju rata Šaptača. Kraljevstvo je palo, Hilltop je zamalo uništen, a Alexandrija napuštena kako bi se pripremila za konačnu bitku.

Preživjeli su se našli u klopci i odvojeni su jedni od drugih. No, kad su se suočili s gotovo sigurnom smrti, okupili su se svi zajedno u borbi, ubivši Betu (Ryan Hurst) i uklonivši prijetnju horde.

U ovih šest novih epizoda, preživjeli se pokušavaju osoviti na noge nakon razaranja koje su Šaptači ostavili iza sebe. Godine borbe ostavile su traga i traume iz prošlosti isplivavaju na površinu, izlažući njihove ranjivije strane.

Dok se propitkuju o stanju čovječanstva, svoje cjelokupne zajednice i stanju svojih umova, hoće li uspjeti pronaći unutarnju snagu da netaknuti nastave sa svojim životima, prijateljstvima i skupinom?

Najčitaniji članci