Show

Komentari 8

Vrsaljkova Kaja ljetuje na jahti s djevojkom njegova brata Maria

Vrsaljkova Kaja ljetuje na jahti s djevojkom njegova brata Maria

Manekenka uživa na luksuznoj jahti u društvu svoje sestre Lare, Šimine majke Branke i s djevojkom brata od Vrsaljka, Meri Rašin. Curke su pozirale na palubi broda u opuštenim ljetnim kombinacijama

Manekenka Kaja Vidmar (26) uživa u jedrenju dalmatinskom obalom sa svojom sestrom Larom i obitelji svog partnera, nogometaša Šime Vrsaljka (30). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Curke - napisala je Kaja uz fotografiju na kojoj sa svojom sestrom i djevojkom brata od Vrsaljka, Meri Rašin sjedi na palubi broda. Djevojke uživaju na suncu u opuštenim ljetnim kombinacijama, a osmijeh im se nadzire od uha do uha.

Tri dana prije, Kaja je počastila pratitelje i fotkom u žutom bikiniju dubokog izreza koji joj je istaknuo grudi. Kosu joj je krasila svezana marama.

Inače, Kaja je objavila i nekoliko videa i fotografija s Šiminom majkom Brankom. 

Djevojke su nasmiješeno pozirale u ležernim modnim kombinacijama. Kaja je za ovu prigodu odjenula bež pletenu haljinu, a ostale dame plijenile su pozornost u crnim, bijelim te smeđim kreacijama.

Podsjetimo, Kaja je nedavno, nakon dugo skrivanja, potvrdila da je u vezi sa Šimom. Objavila je crtež s nogometašem na kojem drži bebu u naručju. Na fotografiji je označila Vrsaljka. Ubrzo nakon toga objavila je i njihovu prvu zajedničku fotku. Manekenka i dalje nije potvrdila je li on otac njezine kćeri.

POGLEDAJTE 5 BRZIH PITANJA S TATJANOM JURIĆ:

 

Najčitaniji članci