Obavijesti

Show

Komentari 22

Vuco želi Milanovića u svom podcastu: Abnormalno ga volim

Vuco želi Milanovića u svom podcastu: Abnormalno ga volim
1

Pjevač već godinama simpatizira Milanovića, a ne odnedavno, otkad je predsjednik počeo prozivati svoje neistomišljenike. Nakon što mu se svidjela forma podcasta zaključio je kako bi mu on bio idealan prvi gost.

VIDEO

Nakon što je prije nekoliko dana gostovao u Podcast Inkubatoru i napravio kaos, Siniša Vuco (49) povjerio nam se kako mašta o vlastitom izdanju - Podcastu Vuco. Podsjetimo, splitski glazbenik nedavno je gostovao u Podcast Inkubatoru, odakle su ga morali izvlačiti iz studija jer ga je razjarilo pitanje jednoga gledatelja zašto već 20 godina priča da će otići iz Hrvatske i zašto to konačno ne učini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Siniša Vuco 01:25

Neki su čak špekulirali da je Vuco bio pod utjecajem alkohola, no glazbenik tvrdi da ne pije već mjesecima jer je na dijeti, kojom je u godinu i pol dana skinuo 40 kilograma. Vuco nije stao na divljanju u studiju nego je i kolegu glazbenika Dinu Jelusića nazvao “neinteligentnim”... Vuci se svidio format emisije pa je poželio pokrenuti vlastiti podcast. A povjerio nam je i koga bi prvog volio vidjeti kao ekskluzivnoga gosta u studiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vuco izvrijeđao Jelusića: Nikad ništa od njega, nije inteligentan
Vuco izvrijeđao Jelusića: Nikad ništa od njega, nije inteligentan

- Želja mi je prvog ugostiti najvećega gospodina u hrvatskom plemenu, a to je predsjednik Zoran Milanović - rekao nam je Vuco.

Pjevač već godinama simpatizira Milanovića, a ne odnedavno, otkad je predsjednik počeo prozivati svoje neistomišljenike.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VUCOM:

- Milanovića podržavam jer mi je puno drag i volim ga abnormalno - rekao nam je Vuco lani kad je kritizirao rad tadašnje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

- Ako Kolinda cajka opet bude predsjednica, ja ću u roku od dva dana nakon inauguracije otići živjeti u jednu od susjednih zemalja za vrijeme trajanja tog mandata - rekao nam je tad Vuco.

Kolinda nije opet postala predsjednica, ali jest njegov miljenik Milanović, koji mu je političar br. 1 na domaćoj političkoj sceni.
Vuco nakon Milanovića u stolcu preko puta sebe želi vidjeti kolegu Miroslava Škoru. Za njega nam je svojedobno rekao da je “gospodin i ljudina”. Sljedeće sugovornice koje bi volio ugostiti su Tereza Kesovija i Gabi Novak, “jer su kraljice”. Zatim splitski glazbenik želi ugostiti Gorana Ivaniševića, za kojeg je svojedobno rekao da se morao odseliti iz Splita jer su ga omalovažavali. I sam Vuco odselio se nedaleko od Zagreba, iako zna reći da živi “u Macole” jer to je na pola puta, a ondje ga čeka stol u restoranu. Vuco želi ugostiti i Aleksandra Stankovića, za kojeg je nedavno rekao da će mu trebati specijal kad mu konačno dođe u goste.

- Kad me Stanković napokon pozove u svoju emisiju, znate kako će se zvati? Mora se zvati ‘Nedjeljom od 2 pa do 5’. Stankoviću, trebat će ti specijal izdanje od tri sata u nastavcima. Ili ‘Nedjeljom od 2 pa do Vuco ne stane’. Stanković može i otići iz studija, kao da je on bitan. Može postaviti jedno pitanje i vratiti se u osam navečer – izjavio je glazbenik nedavno Slobodnoj Dalmaciji.

Imat će u svom showu i kontroverzne gošće. Uz Velimira Bujanca glazbenik želi privesti Kristijana Golubovića, bivšeg MMA borca i robijaša, koji posljednjih godina sudjeluje u kontroverznim srpskim reality showovima. U “Zadruzi” se tako nedavno i potukao, a stalno se svađa sa Stanijom Dobrojević, kojoj je nedavno otvoreno prijetio. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...