Show

Komentari 13

William oštro BBC-u: 'Za isprike je kasno! Majka je prije smrti trebala doznati da je prevarena'

William oštro BBC-u: 'Za isprike je kasno! Majka je prije smrti trebala doznati da je prevarena'

Naša je majka umrla zbog toga i ništa se nije promijenilo. Time što štitimo njezino naslijeđe, štitimo sve ljude. Sjećajmo se onoga za što se zalagala i kakva je zapravo bila, nadovezao se Harry

Britanski princ William (38), vojvoda od Cambridgea, izjavio je da je intervju njegove majke Dijane 1995. godine pogoršao odnose između njegovih roditelja te doprinio razvoju njezine paranoje, javlja Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Najviše me žalosti što bi, da je BBC pokrenuo primjerenu istragu 1995., moja majka prije smrti saznala da je prevarena - rekao je William. Princ je rekao da ju nije obmanuo samo Martin Bashir (58) već i vodstvo kuće koja nije na vrijeme primjereno istražila optužbe.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Oglasio se i princ Harry (36) te rekao kako je duboko zabrinut zbog novih otkrića. Dodao je da su takve prakse prisutne i danas i da je smrt njegove majke, između ostalog, rezultat eksploatacije i neetičnih postupaka te medijske kuće.

- Naša je majka umrla zbog toga i ništa se nije promijenilo. Time što štitimo njezino naslijeđe, štitimo sve ljude. Sjećajmo se onoga za što se zalagala i kakva je zapravo bila - rekao je Harry. 

Princess Diana 1991

Podsjetimo, BBC se ispričao nakon što je dugogodišnja istraga pokazala da su prekršili medijske etičke standarde. Bashir je, naime, pokazao lažne bankovne transakcije kako bi uvjerio Charlesa Spencera, brata princeze Diane, da ga upozna sa svojom sestrom i omogući mu intervju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Najčitaniji članci