Show

Komentari 3

Wilson i Salma Hayek snimaju u splitskoj galeriji Meštrović

Wilson i Salma Hayek snimaju u splitskoj galeriji Meštrović

brojna producentska ekipa koja brine da glumcima ne smetaju vremenske (ne)prilike kao ni paparazzi te slučajni prolaznici. Naravno, mnogi među njima pokušavaju 'zaviriti' što se to događa u njihovoj blizini

Holivudska produkcija radi punom parom, a tome svjedoče i fotografije sa snimanja filma 'Bliss' koje pristižu sa seta. Owen Wilson (50) s obitelji se u Splitu pojavio već prošlog tjedna, a nešto kasnije mu se pridružila i Salma Hayek (52). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Filmski par snimao je tijekom ponedjeljka u Galeriji Meštrović, a zbog holivudskih zvijezdi u Splitu su zatvorili dio ulice, koja je zbog toga postala jednosmjerna. U istoj ulici stanuje i bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum (58). 

Da je sve na uobičajeno visokom nivou dokazuje i brojna producentska ekipa koja brine da glumcima ne smetaju vremenske (ne)prilike kao ni paparazzi te slučajni prolaznici. Naravno, mnogi među njima pokušavaju 'zaviriti' što se to događa u njihovoj blizini. 

Američki glumac oduševljen je Splitom, cijeli vikend vozio se u ležernom izdanju biciklom po gradu, fotografirao se s prolaznicima, a dokazao se i kao gurman. Obišao je nekoliko restorana, a osoblje kaže kako se vidi da se razumije u ribu. Nije tražio nikakav poseban tretman. 

Salma je već u travnju i svibnju s kolegama Samuelom L. Jacksonom (70) i Ryanom Reynoldsom (42) bila u Rovinju, Rijeci, Karlovcu i Zagrebu gdje su snimali film 'Hitman's Bodyguard'. 

Da im se svima, od dana kada su stigli, Hrvatska jako sviđa moglo se vidjeti na njihovim društvenim mrežama gdje su objavljivali sve što rade, vole i kupuju kod nas. Tako smo, između ostalog, Samuela mogli vidjeti kako kupuje domaći med, jede kokice na Cvjetnom trgu, posjećuje zagrebački Muzej suvremene umjetnosti, jede u našim restoranima, a Salmu kako pije istarsko vino, sa suprugom šeta na Brijunima i ide u lov na tartufe. 

Ostaje za vidjeti kako će svoje slobodno vrijeme u pauzama od napornih snimanja Hayek i Wilson iskoristiti u gradu pod Marjanom, ali imat će što za vidjeti. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Najčitaniji članci