Show

Komentari 5

Wilson prošetao Dubrovnikom, a Salma Hayek voli Hrvatsku...

Wilson prošetao Dubrovnikom, a Salma Hayek voli Hrvatsku...

Salma je već u travnju i svibnju s kolegama Samuelom L. Jacksonom (70) i Ryanom Reynoldsom (42) bila u Rovinju, Rijeci, Karlovcu i Zagrebu gdje su snimali film 'Hitman's Bodyguard'

Owen Wilson (50), protagonist filma 'Bliss', koji se proteklih nekoliko dana snima po Dalmaciji, 'uhvaćen' je u poznatom dubrovačkom restoranu. Nakon ručka, Wilson je u prošetao starom gradskoj jezgrom. Ovaj put šarene havajke zamijenio je dugim bijelim hlačama. 

Društvo mu nije pravila kolegica Salma Hayek (52) koja je tijekom boravka u Splitu plijenila pozornost uskom majicom koja je istaknula njezin dekolte. 

Američki glumac oduševljen je Splitom, cijeli vikend vozio se u ležernom izdanju biciklom po gradu, a dokazao se i kao gurman. I Salma za Hrvatsku ima samo riječi hvale. Na društvenim mrežama objavila je  objavila kratku snimku noćne vožnje brodom. 

- Volim te, Hrvatska - napisala je glumica u opisu. Brojni pratitelji diljem svijeta komentirali su objavu. 

- Tko ne voli Hrvatsku? Najljepša zemlja na svijetu. Ovo je super reklama za naš turizam - samo su neki od komentara ispod objave. 

Salma je već u travnju i svibnju s kolegama Samuelom L. Jacksonom (70) i Ryanom Reynoldsom (42) bila u Rovinju, Rijeci, Karlovcu i Zagrebu gdje su snimali film 'Hitman's Bodyguard. 

Da im se svima, od dana kada su stigli, Hrvatska jako sviđa moglo se vidjeti na njihovim društvenim mrežama gdje su objavljivali sve što rade, vole i kupuju kod nas. Tako smo, između ostalog, Samuela mogli vidjeti kako kupuje domaći med, jede kokice na Cvjetnom trgu, posjećuje zagrebački Muzej suvremene umjetnosti, jede u našim restoranima, a Salmu kako pije istarsko vino, sa suprugom šeta na Brijunima i ide u lov na tartufe. 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Najčitaniji članci