Show

Komentari 16

Woody Harrelson je pretjerao s pićem na finalu u Wimbledonu

Woody Harrelson je pretjerao s pićem na finalu u Wimbledonu

Njegove gestikulacije i reakcije u više su navrata prikazane uživo u prijenosu pa nije trebalo dugo da Harrelson postane hit na društvenim mrežama

Meghan Markle (37) s tribina je na ženskom finalu navijala za svoju prijateljicu Serenu Williams (37), u muškom su teniskom finalu princ William (37) i Kate Middleton (37) nešto manje otvoreno podržavali Rogera Federera (37), koji je bio uzvanik na vjenčanju Kateine sestre Pippe (35) i bogataša Jamesa Matthewsa (43). 

S druge strane, na wimbledonskom finalu muških parova, holivudski glumac Woody Harrelson (57) nije izgledao kao da ima svoje favorite. Nije čak ni izgledao kao čovjek kojeg pretjerano zanima ishod meča ili tenis uopće. 

Vidno 'veseli' Woody od čašice se nije odvajao, a prilikom jednog od povrataka s toaleta zaštitar mu nije dozvolio ulazak na tribine. Glumac je samo slegnuo ramenima i ostao pijuckati na svom mjestu dok poen nije završio. 

Njegove gestikulacije i reakcije u više su navrata prikazane uživo u prijenosu pa nije trebalo dugo da Harrelson postane hit na društvenim mrežama. Po završetku meča, glumac je snimljen i kako sjedi sam među praznim sjedalima te zadubljeno gleda u mobitel. Nije nemoguće da je upravo u tim trenucima shvatio kako je postao viralan. 

Iako mu ovakvi incidenti nisu strani, glumac tvrdi kako ustvari živi mirnim obiteljskim životom na Havajima. Od 2008. je u braku s poduzetnicom Laurom Louie (54), a imaju kćeri Deni Montanu (26), Zoe Giordano (22) i Makani Ravello (13). Upoznali su se osamdesetih godina i ona mu je bila bila osobna asistentica te se ubrzo u nju zaljubio nakon kratkog braka s Nancy Simon (57), kćeri glumca Neila Simona

Woodyju je nakon uloge u 'Kafiću uzdravlje' karijera počela 'cvjetati' te je igrao u komedijama 'Wildcats', 'Doc Hollywood' i 'Velikim haklerima'. 1994. dobio je glavnu ulogu u filmskom hitu redatelja Olivera Stonea (72) i Quentina Tarantina (56) 'Rođeni ubojice', a dvije godine kasnije je nominiran za Oscara za najbolju mušku ulogu zbog filma 'Narod protiv Larryja Flynta'. Harrelsona je u to vrijeme, kako je rekao, opčinio nagli uspon njegove karijere te je tulumario s drugim ženama unatoč tome što je imao djevojku Lauru i djecu. 

Najčitaniji članci