Obavijesti

Show

Komentari 41

Za Bubléov uspjeh zaslužan je njegov djed Mihovil iz Trogira

Za Bubléov uspjeh zaslužan je njegov djed Mihovil iz Trogira
9

Michael Bublé nikada dosad nije nastupio u Hrvatskoj, pa će zato njegov koncert u zagrebačkoj Areni biti odlična prilika za posjet rodnoj zemlji njegovog djeda

VIDEO

Iako je rođen u Kanadi, pjevač Michael Bublé (42) podrijetlom je iz Hrvatske. Naime, njegov djed Mihovil je iz Trogira, a njihovo obiteljsko prezime Bublé spominje se još u zapisu iz 14 stoljeća.

Pokretanje videa...

00:29

Poznavatelji obitelji kažu i kako je njegov otac Louise imao brod imena 'Dalmatia'. No Michael Bublé nikada do sada nije nastupio u Hrvatskoj. Zato će njegov koncert u zagrebačkoj Areni 16. rujna u organizaciji Star produkcije biti idealna prilika za posjet rodnoj zemlji njegova djeda, koji je, kako često ističe, imao veliki utjecaj na to što se danas bavi glazbom.

Kanadska zvijezda odrastala je slušajući djedove jazz ploče, a na njegov nagovor prijavio se u show za mlade talente na kojem je pobijedio sa 17 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Michael Bublé u Hrvatsku dolazi prvi put, a na nadolazećoj svjetskoj turneji predstavit će posljednji, deseti album pod imenom 'Ljubav'. Tako ga je nazvao jer je ljubav, kako kaže, ono što nas najviše pokreće. To je ujedno i određena vrsta posvete ljubavi koja mu je posljednje tri godine bila glavni pokretač u suočavanju s teškom bolešću najstarijeg sina Noaha (5). Njemu je dijagnosticiran rak jetre.

- Nemam više želudca za slavu, za taj narcisizam. Ovo je moj posljednji intervju. Povlačim se, napravio sam savršenu karijeru i odlazim dok sam još na vrhu - tvrdio je tada Bublé.

Pixsell

- Sretan sam što se vraćam na scenu kako bih pjevao fanovima, koji su mi uz obitelj bili velika potpora posljednje dvije i pol godine. Mislim da smo sada svi spremni za dobar provod na mojem koncertu u Zagrebu - kaže 'kanadski Sinatra', kako ga njegovi obožavatelji od milja često nazivaju.

Dobitnik četiri Grammyja, koji je prodao više od 75 milijuna albuma diljem svijeta, može se pohvaliti rekordom u najbržoj rasprodaji deset koncerata 2014. godine u londonskoj O2 Areni. Bublé je tako postao treći najuspješniji pjevač nakon Princea i Rogera Watersa kojemu je to uspjelo.

Ulaznice za glazbeni spektakl Michaela Bubléa u Areni Zagreb mogu se kupiti putem sustava Eventim te na njihovim prodajnim mjestima.

7 HIT FRIZURA ZA PROLJEĆE: Ako uskoro planirate frizeru, pokažite mu ove slike

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju