Show

Komentari 3

Za Deppa će na sudu svjedočiti i bivša ljubav: 'On je jako pažljiv'

Za Deppa će na sudu svjedočiti i bivša ljubav: 'On je jako pažljiv'

Zvijezda filmova 'Pirati s Kariba' tužio je britanski tabloid The Sun jer su ga nazvali 'nasilnikom koji je pretukao ženu'. Depp na sudu već danima iznosi svoju stranu priče, a na njegovoj je strani i glumica Winona Ryder.

Nakon što je brak između glumačkog para završio burno te uz puno 'prljavog rublja', saga se već neko vrijeme povlači po sudovima. Glumica Amber Heard (34) je optužila glumca za nasilje, a Johnny Depp (57) pak nju da samo želi izvući novac od njega lažima i podmetanjima. Kao dokaz vlastitim svjedočanstvima Amber se u nekoliko navrata pozivala na fotografirane ozljede i prijave koje je upućivala protiv holivudske zvijezde, a na sudu je prikazano i nekoliko snimki Deppovog ludila.

Zvijezda filmova 'Pirati s Kariba' tužila je pak britanski tabloid The Sun zbog toga što su ga nazvali 'nasilnikom koji je pretukao ženu'. On već danima na sudu u Londonu iznosi svoju stranu priče, a njegov odvjetnički tim glumicu želi prikazati kao manipulatoricu i nasilnicu. Kako bi prisnažili tu tezu na sudu su pokazali i fotografiju iz 2015., na kojoj je, tvrde, Amber u jednoj od žestokih svađa rasječenom bocom odsjekla Johnnyju dio prsta te je on završio na hitnom šivanju. 

U korist Johnnyja Deppa ovog će tjedna svjedočiti i njegova bivša ljubav i kolegica sa seta, Winona Ryder (48). Ona i Depp 90-ih su bili jedan od najpraćenijih holivudskih parova, a Ryder ga je nedavno u jednom intervjuu branila na sva usta pa mediji koji prate suđenje s pravom zaključuju kako će mu podršku pružiti i u sudnici. Glumca je javno podržala i kolegica Penélope Cruz (45).

- Svjesna sam da je Amber Heard posljednjih nekoliko godina često istupala u javnosti i optuživala Deppa za obiteljsko nasilje, ali iz mog iskustva s Johnnyjem, ne mogu to nikako povezati s njim. Ne želim nikoga nazivati lažovom, ali ne vjerujem da su te užasne optužbe na njegov račun istinite. Iznimno me to uznemiruje jer ga dobro poznajem i znam ga samo kao dobrog i brižnog, pažljivog momka koji se vrlo zaštitnički ponaša prema onima koje voli - rekla je Ryder, koja je s Deppom proslavila u filmu 'Edward Škaroruki', redatelja Tima Burtona. 

Najčitaniji članci