Obavijesti

Show

Komentari 19

Za finale prvenstva Chrissy Teigen sprema hrvatsku hranu

Za finale prvenstva Chrissy Teigen sprema hrvatsku hranu
5

Jedan obožavatelj predložio joj je da servira ćevape, što pojedinim fanovima nije odgovaralo jer je to 'bosansko jelo'. Drugi su predložili su da posluži sarmu, kulen, burek ili grah, a kao piće rakiju

VIDEO

Manekenka Chrissy Teigen (32), supruga glazbenika Johna Legenda (39), izazvala je raspravu sinoć nakon utakmice Hrvatske s Engleskom na svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

- Spremam užinu prije 'velike utakmice' na svjetskom prvenstvu s hranom od obje države koje su u finalu: hrvatska kuhinja protiv francuske ili belgijske. Gdje su moji Hrvati? Prijedlozi su dobro došli - napisala je Chrissy na društvenim mrežama nakon pobjede Hrvatske nad Engleskom 2:1.

Njima ništa nije privatno: John i Chrissy šokirali fotografijom
Njima ništa nije privatno: John i Chrissy šokirali fotografijom

Manekenka je propustila utakmicu Francuske s Belgijom, pa su joj napisali da je Belgija ispala, što ju je iznenadilo. 

Hrvati su komentirali objavu. Jedan obožavatelj joj je sugerirao da servira ćevape, što pojedinim fanovima nije odgovaralo. 

- Halo. Ćevapi su bosanski. Odmakni - bila je reakcija na taj prijedlog. Drugi koji prate Teigen, predložili su da posluži sarmu, kulen, burek ili grah, a kao piće rakiju. 

Chrissy i John su rijetki od slavnih parova koji na društvenim mrežama osim glamuroznih stvari, objavljuju i privatne fotografije, te pokazuju svoju opuštenu, neformalnu stranu. Roditelji su dvomjesečnog sina Milesa i djevojčice Lune (2).

Prije mjesec dana, glazbenik je objavio fotografiju supruge dok izdaja koja je šokirala neke od obožavatelja. Iako su brojne mame reagirale pozitivno jer je izdajanje normalno i svakodnevno, te ju pohvalile što je tako otvorena s 'tabu' stvarima, ipak je bilo kritika poput 'njima ništa nije privatno'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin