Obavijesti

Show

Komentari 10

Za promjenu pozirala odjevena: Iskeširala 8000 kn za džemper

Za promjenu pozirala odjevena: Iskeširala 8000 kn za džemper
11

Ovaj put nije pokazala dekolte, ali se zato pohvalila novim komadima skupocjene odjeće. Riječ je o modnom brendu Chanel, a iako je bila zakopčana do grla, pratitelji su primijetili da starleta izgleda svježe

VIDEO

Crnogorka Soraja Vučelić (33) često se na društvenim mrežama hvali skupocjenom odjećom i brendiranim torbicama, a u prvi plan uvijek stavlja svoje bujne atribute. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:02

Ovaj put nije pokazala dekolte, ali se zato pohvalila novim komadima skupocjene odjeće. Riječ je o modnom brendu Chanel, a iako je bila zakopčana do grla, pratitelji su primijetili da starleta izgleda svježe. Samo za džemper 'iskeširala' je oko osam tisuća kuna. 

- Pa ti ženo grmiš i moram priznati da si najljepša. Izgledaš toliko svježe i barem deset godina mlađe - samo su neki od komentara ispod fotografije koja je u manje od deset sati skupila oko tri tisuće lajkova. 

Šuška se da Soraja ima novog dečka koji ju je počastio darovima za Valentinovo, kojima se ona potom pohvalila na društvenim mrežama. Naime, dobila je tri bunde, koje je pokazivala dok joj se na ruci sjajio Rolex.

Krajem prošle godine Soraja je objavila da je ponovno slobodna. Pohvalila se skupim zaručničkim prstenom kojeg je dobila od bogatog Rusa, a potom je iznenadila pratitelje kad je kliještima slomila prsten.

Nakon toga se nije osvrtala na navode koji govore da ponovno ljubi. U komentarima na društvenim mrežama objavljivala je provokativne fotografije, a ispod svake se nalazio bar jedan zahtjev za brak. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

12:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin