Obavijesti

Show

Komentari 41

Zaljubljeni kao prvoga dana: Nives i Goran uživali su na koncertu Petra Graše u Areni

Zaljubljeni kao prvoga dana: Nives i Goran uživali su na koncertu Petra Graše u Areni
5

Petar grašo je sinoć napunio Arenu u zagrebu sa 15.000 ljudi, a uz njegove najpoznatije hitove su pjevušili Goran i Nives Ivanišević

U petak navečer, nakon duge dvije godine pauze i glazbene tišine, Petar Grašo (45) održao je koncert u zagrebačkoj Areni koji je prikupio više od 15 tisuća obožavatelja. U prvim redovima su se mogla vidjeti poznata lica poput Gorana (50) i Nives Ivanišević (40).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Goranu i Nives nije falilo dobrog raspoloženja jer su zagrljeni pjevali uz svaki stih Grašinih glazbenih hitova. 

Prizor je mnoge podsjetio na onaj davne 2017. godine kada su radijska voditeljica i bivši tenisač bili tek u početcima svoje ljubavne romanse i veze.

Tada su napokon odlučili razbiti šutnju i progovoriti o onome što se do tada šuškalo. Nives i Goran su po prvi puta zajedno uhvaćeni u zagrljaju na kamerama fotoreportera upravo na koncertu Petra Graše.

Podsjetimo, bračni par Ivanišević se vjenčao na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije dobili su sina Olivera (4).

Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović (44) ima i kćer Amber (18) i sina Emanuela (14).